четвъртък, 1 юни 2017 г.

Мисия Здраве 2017


– какво ще се случва през трите дни на събитието?
2-4 юни 2017 г., София, в Княжеската градина
 

            На 2-ри юни, в центъра на София, пред Паметника на съветската армия отваря врати Мисия Здраве 2017. Събитието е вече традиционно за София и се провежда за 5-та поредна година в края на пролетта.

 

            Изложителите - Над 80 са изложителите тази години (с 10 повече от миналата). Представени са производители на здравословни продукти и услуги, фармацевтика, био-козметика, хранителни добавки, био-храни, здравословни продукти за дома и офиса. Здравните заведения участват както винаги - болници, поликлиники  и лаборатории. Услугите за здравословен живот и добра форма са също застъпени – школи по спортни танци, фитнес-центрове, йога клубове и др.. Присъстват издатели на специализирана литература в областта на здравословния начин на живот.

 

            Партньорите - Мисия Здраве 2017 се провежда с подкрепата на Столична община. Събитието се радва на засилен интерес от множество организации, медии и web-платформи. Всички те обединяват усилия за развитието на визията и мисията на събитието. Повечето партньори участват в програмата, която е наситена с различни развлекателни, спортни, информационни и образователни активности за всички възрасти.

 

            Работно време на Мисия Здраве

02.06.2017 г.  (петък) 12:00-20:00

03.06.2017 г. (събота) 10:00-20:00

04.06.2017 г. (неделя) 10:00-16:00

 
            ПРОГРАМАТА - При съставянето на програмата, организаторите се водят от трите стълба на философията на Мисия Здраве:  Откритост; Безплатен достъп до информация; Забавление и спортни занимания. 
            Пълна информация за програмата по дни и часове може да се намери на страницата на Български икономически форум: http://www.biforum.org
           
            СПОРТ: Мисия Здраве 2017  предлага множество спортни дейности, в които всеки желаещ може да се включи БЕЗПЛАТНО:
            - Индивидуални: спортни танци; бягане в парка; ролери; групови фитнес-упражнения; йога; Kangoo Jump; TаpОut;
            - Турнири:  волейбол; бадминтон; тенис на маса.
            Всички, желаещи да се включат в спортната програмата, трябва да са с подходящо спортно облекло и обувки, предпазни средства (протектори и др.), когато съответният спорт го изисква. Участниците трябва да спазват указанията на съдиите, инструкторите и организаторите на събитието, като се грижат за своята и на другите безопасност.
           
            СЦЕНА: И тази година сцената ще работи и през 3-те дни на събитието като основен водещ на съботната и неделната програма е Ники Кънчев. Програмата на сцената съдържа следното:
     - Развлекателни модули: музикални и танцови изпълнения от различни школи; магове; забавни игри с участие на публиката; викторини и томболи с няколкостотин награди, осигурени от изложителите;
     - Информационни модули:  кратки образователни лекции от специалисти; презентации на здравословни продукти и услуги от изложителите; демонстрации на различни упражнения за поддържане на здравето;
           
            Програма на ЩАНДОВЕТЕ предвижда БЕЗПЛАТНИ прегледи, консултации и изследвания, сред които са:
            - очни прегледи с табло и преглед за макулна дегенерация; консултации за видовете контакти лещи;
      - скрининг за диабет; измерване на кръвна захар; определяне на риска от развитие на диабет;
            - ЕКГ; консултации по сърдечно-съдови проблеми; мерене на кръвно налягане и оценка на риска от предсърдно мъждене и други рискови фактори, свързани с начина на живот;
            - тестове за ХИВ и хепатит C;
            - преглед на щитовидна жлеза;
            - индивидуални дермо-консултации за определяне нуждите на кожата и грижа за нея;
            - прегледи от ортопед, специалист по ендопротезиране и реконструктивна ортопедия;  консултации за лечение на коксартроза, гонартроза и травми. Желателно е да се носят рентгенови снимки; талони за безплатен преглед и рентгенови снимки в Болница "Витоша";
            - тест за оценка на риска от разширени вени.
            - ЗАБАВНО за децата: наблюдение на замърсени ръце; наблюдение на колонии бактерии с микроскоп.
 
            Друго, което ще се случва по щандовете:
            - демонстрации на продукти; Почистване на лице;
            - дегустации;
            - томболи с награди на отделните изложители;
            - ваучери с намаления до 70-90%;
            - заснемане на забавни клипове.
 

            През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от Вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето и здравословния начин на живот. Със сигурност ще Ви е лесно и удобно - всичко се намира на едно място – в Княжеската градина, в близост до изхода на метро станция "СУ Климент Охридски".

            Входът е свободен. Там ще Ви очакват екипът и партньорите на Мисия Здраве, с много настроение за свежи и позитивни емоции.


Няма коментари:

Публикуване на коментар