сряда, 4 септември 2019 г.

Dm ОТКРИВА 80-ТИ МАГАЗИН В СОФИЯ


 
На 05 септември 2019 г. (четвъртък) dm ще открие своя 80-и магазин в България. Той се намира в гр. София на бул. „Цариградско шосе“, бл.10, до бившето кино "Изток". Така лидерът на пазара на търговия с дрогерийни стоки у нас, с оборот за последната финансова година от над 132 милиона лева, вече ще има 32 магазина в столицата. В първия уикенд след откриването на магазина, хората ще могат да се възползват от специални отстъпки и да получат подаръци от dm.

Подаръци и отстъпка от 15% за първите клиенти

В деня на откриването dm България ще подари на всеки клиент, пазарувал за повече от 20 лева, чанта за пазаруване за многократна употреба. Това е част от ангажимента на компанията за опазване на околната среда чрез намаляване на използването на торбички за еднократна употреба. Хората, пазарували за над 50 лева, ще получат плажна кърпа. Освен това, в периода 07-09 септември, всички клиенти ще могат да се възползват и от отстъпка от 15%, която важи за целия асортимент от над 14 000 стоки за красота, лична хигиена, бебето, за домашните любимци, битова химия и така нататък. Единственото изключение са млеката за кърмачета и малки деца на възраст до 12 месеца и подаръчните dm карти.

Бамбук вместо пластмаса и щадящи природата продукти

В новия магазин на dm България хората ще могат да открият огромно разнообразие от продукти в различни категории, които помагат за опазването на околната среда и намаляването на използването на пластмаса за еднократна употреба. Пример за това са бамбуковите четки за зъби и клечки за уши в категория „Лична хигиена“, бамбуковите сламки при продуктите за дома и бебешките комплекти за хранене за многократна употреба в сектор „Грижа за бебето“. Това е част от политиката на dm за стимулиране на отговорното потребление и използването на zero waste продукти.

Част от тази политика е и развитието на асортимента от препарати, щадящи околната среда като перилни или почистващи препарати и таблетки за съдомиялна, които не съдържат изкуствени багрила или ароматизатори. В най-новия магазин на dm България може да бъде открито голямо разнообразие от такива продукти от собствената марка на компанията Denkmit nature.

Подкрепа за SOS Детски селища

На 01 септември dm България стартира кампания в подкрепа на дейността SOS Детски селища и Звено „Майка и бебе“ в гр. Габрово. Компанията ще дари по 30 стотинки за всяка покупка на бебешки пелени, гащички, гащички за спане, пелени за плуване, подложки за повиване и протектори за матрак с марка babylove. Кампанията ще продължи до края на януари 2020 година.

Като социално отговорна компания dm, продължава и съвместната инициатива с Garnier „Капачки за усмивки“ за събиране и рециклиране на пластмасови капачки. За тази цел във всички магазини на dm, включително и най-новия в София, са поставени специални кутии за капачки.

45 продукта хитова азиатска козметика

В 80-ия магазин хората ще могат да открият последните тенденции при козметиката. Дамите ще могат да се запознаят с най-новите попълнения в портфолиото на dm. Това са 45 продукта от 6 от водещите японски и корейски производители, с които всяка българка ще може да се докосне до тайните на красотата и перфектната кожа на Изтока. За първи път у нас толкова масово навлизат BB (beauty/blemish) кремове и серуми и маски за лице с популярни и отдавна познати в Азия съставки като азиатска центела, супер хиалуронова киселина, вода от гинко билоба, екстракт от бяла гъба или змийска отрова. Така дамите ще могат лично да се убедят в качествата на азиатската козметика и да разберат защо тя е безспорен хит по света през последните години.

Господата ще могат да се възползват от огромното разнообразие в сектор „Мъжки свят“. Сред хитовете на сезона са специалните мъжки хидратиращи и ревитализиращи кремове за лице и продуктите за оформяне, поддържане и дори боядисване на брадата. Последното предложение на dm в тази област е най-новата dm марка SEINZ, която включва най-важните продукти за перфектния вид на мъжа.

500 продукта био храни и натурална козметика

В най-новия магазин на dm България хората ще могат да открият и разнообразие от 270 продукта био храни и над 220 продукта сертифицирана натурална козметика. Предлагат се и над 100 био бебешки пюрета. По-голямата част от тях са от собствените марки на концерна dmBio, babylove и alverde. Развитието на тези линии е в отговор на все по-голямото търсене от страна на клиентите, които искат да живеят по-здравословно. Това означава не само промени в навиците на хранене и търсенето на храни с доказан биологичен произход, но и по-добра грижа за тялото чрез използването на натурална козметика.

Любимите магазини за пазаруване на дрогерийни стоки на българите вече са 80

От 05 септември хората в София ще имат още един модерен, слънчев и просторен специализиран магазин за дрогерийни стоки. „Дрогерийни“ са стоки за лична хигиена, козметика, за бебето, за домашните любимци, за почистване на дома, био храни и други. В магазините на dm България хората могат да намерят огромен асортимент от козметични продукти за коса, лице и тяло; декоративна козметика; перилни и почистващи препарати; бебешки продукти; пасти за зъби; стоки за домашните любимци, био храни като различни видове брашна, ориз, сокове, ядки, паста, зърнени закуски, плодови пюрета, шоколад и така нататък от утвърдени и сертифицирани производители; хранителни добавки и други.

Компанията предлага топ продуктите и последните иновации на водещи световни компании. Разбира се, отчетени са и специфичните потребности на хората у нас и жителите на София ще могат да открият и продукти от български производители. Портфолиото се допълва и от собствени марки на dm, като популярните Balea, Denkmit, dmBio, alverde, trend IT UP и други, които са достъпни единствено в магазините на dm и предлагат отлично съотношение качество-цена. Всички 23 собствени марки на компанията се произвеждат под немски контрол и продуктите са със същото качество както в Германия и всяка друга страна, в която dm присъства.

Във връзка с откриването на новия магазин, Цонка Иванова-Терзиева, управител на dm България заяви: „Радостни сме от факта, че хората приемат изключително добре откриването на всеки нов dm магазин, а това е 32-ия в София. Клиентите ще могат да намерят най-новите продукти за красотата, например азиатска козметика, която е съвсем отскоро в нашите магазини. Също така ще могат да закупят и най-актуалните ни продукти с отговорност към природата, в които пластмасата е заменена с бамбук, бук и т.н. Това е важна част от политиката на dm да подкрепя и насърчава отговорното потребление и така всички да допринесем за подобряването на средата в която живеем и работим.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар