вторник, 17 септември 2019 г.

I-ВО ИЗДАНИЕ НА НАЙ-ГОЛЯМОТО ТУРИСТИЧЕСКО СЪБИТИЕ ЗА 2019

I-ВО ИЗДАНИЕ НА НАЙ-ГОЛЯМОТО ТУРИСТИЧЕСКО СЪБИТИЕ ЗА 2019
Българска круизна асоциация Ви уведомява, че в периода 19-27 септември 2019 ще се проведе единственото по рода си патриотично събитие , извън пределите на България.
            България ще бъде представена на борда на един от най-луксозните лайнери „Costa Diadema“, известен като „Кралицата на Средиземно море“. Корабът е  с капаците 7 000 пасажери и е уникална възможност за осъществяване на ефективен национален маркетинг за позициониране и промоция на България като туристическа дестинация.
Една от важните цели на събитието е да промотира България като атрактивна туристическа дестинация с ясно разпознаваема национална идентичност и култура.
По време на 9-дневната обиколка из Средиземно море (Рим и Чивитавекия, Савона с Монако, Марсилия, Барселона, Палма де Майорка и Сардиния) на борда на кораба ще се проведат серия от български културни събития. Пасажерите от цял свят ще имат възможността да се запознаят с българското гайдарско изкуство, фолклорната българска музика и традиционните български костюми. Предвидена е  гала вечер, на която гостите ще се насладят на музикално-танцов спектакъл изпълнен от ансамбъл „Чинари“ и ще изживеят българските традициите непокътнати във времето, чрез множество от истински и неподправени традиционни български гозби и ястия. 
В деня на независимостта 22 септември ще бъде изнесен концерт от Веселин Маринов.
Паралелно с културната програма се предвижда изграждане на щанд България, на една от палубите на „Costa Diadema“  с цел повишаване степента на информираност за България като страна с богати възможности за туризъм и с  древна култура.

Събитието се провежда с подкрепата на Министерството на туризма на Република България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар