вторник, 11 септември 2018 г.

С DERMOPURE ОТ EUCERIN® КОЖАТА, СКЛОННА КЪМ АКНЕ, Е ПО–ЧИСТА, ГЛАДКА И ЗАЩИТЕНА

Продуктите от серията на Eucerin® за борба с акне ефективно се справят с недостатъците, успокояват раздразненията и подпомагат да се предотврати появата на нови

Борбата с акнето изисква комплексна грижа за кожата. Eucerin® - лидерът в областта на медицинската грижа за кожата с над 100-годишна история, чрез своята се...рия от продукти DERMOPURE, помага на жените и мъжете, страдащи от акне, да възвърнат контрола върху своята кожа. Българските потребители могат да се възползват от цели осем продукта от серията DERMOPURE от Eucerin® и да изберат най-подходящата за своята терапия комбинация.
Най-често срещано през периода на пубертета, акнето нерядко се проявява и в по-късна възраст. Около 80% от хората на възраст между 11 и 30 години страдат от акне, като това може да включва черни точки, възпаления, подутини, пъпки; възможни са дори кисти. Освен естетичната страна на въпроса, стои и проблемът с риска от болезнени възпаления. Така акнето оказва силно влияние върху начина и качеството на живот на хората, страдащи от него.
Обикновено акнето е непосредствен резултат от хормонални промени, под въздействието на които мастните жлези в кожата произвеждат по-големи количества себум. Те „запушват“ фоликулите с мъртви клетки и бактерии, което може да доведе до производство на гнойна пъпка или черна точка, възпаления, зачервяване, кожни несъвършенства.
Ефективната терапия на акне е от значение за повлияване както на акнето в активна фаза, така и за предотварятване появата на трайни белези от него. Целта на терапията е да се намали производството на себум и да се подпомогне възстановяването на кожата. Продуктите от серията DERMOPURE от Eucerin® постигат това с помощта на киселини за третиране кожата на лицето.
Салициловата киселина помага да се поддържа нормалното отделяне на кожни клетки (без да се образуват комедони) и да се предотврати растежът на бактерии. Така се намаляват възпалението и несъвършенствата. За да се възстанови равномерният и сияен тен на кожата, на ход е Eucerin® DERMOPURE Обновяваща грижа – един от последните продукти в серията DERMOPURE, с неговия уникален 10% Хидрокси комплекс. Той съдържа гликолова, салицилова, полихидрокси киселина и обновява текстурата на кожата, без да дразни дори най-чувствителната кожа. Първите резултати са забележими само след една седмица употреба.
Серията Eucerin® DERMOPURE включва:
Eucerin® DERMOPURE Обновяваща грижа за лице, за кожа склонна към акне, 40 мл: иновативен продукт за намаляване появата на пъпки, папули и пустули, както и за премахване на белезите от акне. Използва се през нощта и дава видими резултати само след седмица редовно нанасяне.
Eucerin® DERMOPURE Матиращ флуид за лице, за кожа склонна към акне, 50 мл: 8-часов матиращ ефект, противодейства на пъпките и комедоните и подпомага възстановяването на контрола над кожата.
Eucerin® DERMOPURE Стик-коректор за лице, за кожа склонна към акне, 2,5 г: намалява и успокоява възпалението и едновременно с това прикрива несъвършенствата.
Eucerin® DERMOPURE Интензивен успокояващ крем за лице, за кожа склонна към акне, 50 мл: мощен хидратант за акнеична кожа, подложена на медикаментозна терапия, която изсушава кожата.
Eucerin® DERMOPURE Измиващ гел за лице, за кожа, склонна към акне, 400 мл: за ежедневно миене на лице с кожа, предразположена към акне. Ефикасно и нежно премахва излишния себум, замърсявания и грим. Оставя усещане за чистота, свежест и еластичност.
Eucerin® DERMOPURE Тоник за лице, за кожа склонна към акне, 200 мл: съдържа млечна киселина, която отпушва порите, спира бактериалния растеж и предотвратява образуването на петна, без да изсушава. Продуктът е подходящ за всички видове акне като подготовка за по-нататъшна грижа за кожата.
Eucerin® DERMOPURE Мицеларен разтвор за лице, за кожа склонна към акне, 400 мл: нежно и ефективно премахва всички видове разтворим грим за лице и очи, без да дразни или изсушава кожата; използва се при чувствителна кожа като стъпка преди нанасянето на локално лечение на акне или хидратант и е подходящ за употреба успоредно с лечение на акне.
Eucerin® DERMOPURE Ексфолиращ гел за лице, за кожа склонна към акне, 100 мл: пилинг за кожата без съдържание на масла, с млечна киселина. Съдържа микрочастици, които ефективно противодействат на мъртвите кожни клетки – една от главните причини за образуване на комедони и петна. Подходящ е за лице (в т.ч. отстраняване на грим) и тяло. Отпушва порите и намалява замърсяванията, като прави текстурата на кожата видимо по-гладка и фина.
Всички продукти от серията за борба с акне DERMOPURE от Eucerin® са подходящи за употреба по време на бременност и могат да бъдат закупени в аптечната мрежа в страната и на www.eucerin.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар