събота, 15 септември 2018 г.

OKARA РАЗКРИЙТЕ ВАШИЯТ НАСИТЕН БЛЕСТЯЩ ЦВЯТ

В КРАК С ВРЕМЕТО
ЦВЕТЪТ, ОТРАЖЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА!
КОСАТА, ВЪРХОВЕН МОДЕН АКСЕСОАР? Вдъхновени от модните тенденции, жените възприемат цветът на косата си като начин да изразят себе си. От най-деликатните жестове за най-дискретните, до неузнаваемата метаморфоза за най-смелите, една богата гама от възможности, създадена за жените, ЗА ДА РАЗКРИЯТ СВОЯТА УНИ...КАЛНОСТ.
Днес, НОВИТЕ ЦВЕТНИ ТЕНДЕНЦИИ разкриват истински цветове с интензитет до екстремност, рокендрол блондинки показват ефектни корени, платинените и бели коси се демонстрират с гордост. Манията по цветовете създава нови изисквания за косата и ВСЕ ПОВЕЧЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ОЧАКВАНИЯ. Загрижени за въздействието на ежедневния стрес и боядисването на косата, жените търсят СПЕЦИАЛИЗИРАНИ РИТУАЛИ, които да я възстановяват и да подчертават нейният цвят.
КРАСИВАТА КОСА РАЗКРИВА ВЪРХОВЕН ЦВЯТ
ЗА ДА ПОДСИЛИ И СЪХРАНИ УНИКАЛНИЯ БЛЯСЪК НА ВСЕКИ ЦВЯТ, Rene Furterer възвръща здравето и естествената красота на косата, като се фокусира върху грижата за косата и натуралността на основните съставки.
ПРИОРИТЕТ В ГРИЖАТА ЗА КОСА. Увредена от химичен стрес или изтъняла с времето, косата има нужда ДА СЕ САМОВЪЗСТАНОВИ, за да изрази безкрайна палитра от цвят и нюанси.
ЗДРАВ КОСЪМ
Защитният хидро-липиден филм е непокътнат. Кератиновите пластини се застъпват съвършено и са гладки и стегнати. Косата е здрава и копринена. Тя блести.
ИЗРУСЕН /БОЯДИСАН КОСЪМ
По време на химичния процес на обезцветяване/ боядисване, пластините на кутикулата се разтварят, за да позволят на оксиданта да навлезе в кортекса и да разтвори меланина. Тогава цветните пигменти проникват в стеблото на косъма и разкриват желания
цвят. Тези трансформации изменят в дълбочина естествената
структура на косъма. Колкото е по-увредена кутикулата, толкова по-уязвима и пореста става тя.
.
OKARA COLOR
РИТУАЛ ЗА БЛЕСТЯЩА
БОЯДИСАНА КОСА
OKARA BLOND
РИТУАЛ ЗА БЛЕСТЯЩА РУСА
Воден от страстта към богатствата на ботаническата вселена, Rene Furterer усъвършенства своята експертиза в грижата за косата, като създава продукти на базата на основни съставки на растителна основа, които комбинират УЛТРА-ЕФИКАСНОСТ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЧУВСТВЕНОСТ.
Истински разкрасяващи тайни с благотворни
свойства. Адаптирани спрямо изискванията за цвят и коса, 2 НОВИ РИТУАЛА ЗА КОСА подканват жените да се насладят на едно ново персонализирано разкрасяващо преживяване.
OKARA COLOR
РИТУАЛ ЗА БЛЕСТЯЩА
БОЯДИСАНА КОСА
OKARA BLOND
РИТУАЛ ЗА БЛЕСТЯЩА РУСА
КОСА И КИЧУРИ
Rene Furterer грижата за коса е създадена на основата на истинска
философия, която се фокусира върху ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА
НА КОСАТА, с формули без силикони, които подсилват действието
на натуралните основни съставки. В унисон със сертифицираният и екоотговорен подход на Ботаническата Експертиза Pierre Fabre, всичко се извършва с респект към съхраняването на растителния свят.
В СЪРЦЕТО НА ГАМАТА ГРИЖА ЗА КОСАТА, НАТУРАЛЕН ЕКСТРАКТ ОКАРА С ВЪЗСТАНОВЯВАЩИ СВОЙСТВА Тази високо-качествена основна съставка на растителна основа представлява екстракт от соеви зърна извлечен в центъра по екстракции Гаяк, Югозападна Франция. Тя се извлича чрез уникална и екотолерантна експертиза (Без ГМО, ISO 14001 сертификат). Натуралният Окара екстракт спомага за възстановяване на СТРУКТУРАТА и
ФИКСИРАНЕТО НА ЦВЕТА НА КОСАТА. Изобилстващ на АМИНО КИСЕЛИНИ, включващи метионин и цистеин, подобни на тези в състава на кератина, той преструктурира
ЛЪСКАВА ИЛИ ОБАГРЕНА В НЮАНСИТЕ НА ДЪГАТА, КОСАТА Е ПОДГОТВЕНА ЗА БЛЕСТЯЩА ЕКСПЛОЗИЯ…
ЗАШЕМЕТЯВАЩИ, висши формули на Шампоани, преливащи от многоцветни нюанси или блещукащо сияние, глезещи сетивата маски, гелообразни балсами, проявяващи своите изглаждащи качества... Никога не са съществували текстури, които да са толкова разкошни, изкусителни и в същото време БЕЗ СИЛИКОНИ.
ЛЪСКАВА ИЛИ ОБАГРЕНА
В НЮАНСИТЕ НА ДЪГАТА,
КОСАТА Е ПОДГОТВЕНА ЗА
БЛЕСТЯЩА ЕКСПЛОЗИЯ…
ПЪТЕШЕСТВИЕ НА СЕТИВАТА
Rene Furterer разкрива нови СЕНЗАЦИОННИ, С новият парфюм на OKARA, Rene Furterer представя един пристрастяващ ароматен подпис! Първи са ясните нотки на искрящата комбинация на грейпфрут и горски плодове. Средните нотки освобождават неустоимия чар на черешов цвят, блендиран с роза и виолетки. Много нежно, ориенталските нотки на кедър и мускус се извисяват, за да удължат опияняващата омая на един ЗАШЕМЕТЯВАЩ ПАРФЮМ.
OKARA COLOR - РИТУАЛ ЗА БЛЕСТЯЩА
БОЯДИСАНА КОСА
ЗА ИНТЕНЗИВНО БЛЕСТЯЩ,
ДЪЛГОТРАЕН ЦВЯТ
Мотото на всички почитатели на боядисаната коса, независимо дали са от въздържаните или смелите е: да имат дълготраен интензивен и наситен цвят, докато съхранят качеството на косата си. ПОСВЕТЕНА НА БОЯДИСАНАТА КОСА, гамата OKARA COLOR е Ритуал за Блестящ Цвят, създаден за тях. В специализираните му формули, НАТУРАЛНИЯТ ОКАРА ЕКСТРАКТ с възстановяващи свойства е комбиниран с НАТУРАЛЕН ХАМАМЕЛИС ЕКСТРАКТ, който фиксира цвета. Листата на този храст, отглеждан в югозападна Франция, разкриват ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТСТВО НА ТАНИНИ. Те придават на екстракта от хамамелис качества, които му позволяват да свърже оцветяващите агенти с кератина, като по този начин фиксира пигментите върху структурата на косъма. За да бъде защитен цветът впоследствие, формулите са разработени с КИСЕЛИННО PH,което спомага за приглаждането на пластините на кутикулата, което предотвратява избледняването
на цвета и стимулира блясък.
НАТУРАЛЕН ХАМАМЕЛИС ЕКСТРАКТ
ЗА ФИКСИРАНЕ НА ЦВЕТА Листата на този храст, отглеждан в югозападна Франция, разкриват ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТСТВО НА ТАНИНИ. Те придават на екстракта от хамамелис качества, които му позволяват да свърже оцветяващите агенти с кератина, като по този начин фиксира пигментите върху структурата на косъма. За да бъде защитен цветът впоследствие, формулите са разработени с КИСЕЛИННО PH, което спомага за приглаждането на пластините на кутикулата, което предотвратява избледняването на цвета и стимулира блясък.

Няма коментари:

Публикуване на коментар