петък, 9 ноември 2018 г.

ЗАЩО МОРИНГА, ЗАЩО ZIJA, ЗАЩО БЪЛГАРИЯ?



Успешният бизнес модел на международната компания вече привлече първите си последователи у нас

Първият търговски семинар на международно признатия лидер в сферата на здравословното хранене ZIJA International се проведе в София....
Водещ на събитието беше Ирис Артзи – официален представител на ZIJA в Израел и вече – в България. Тя сподели с посетителите своята лична история с продуктите, базирани на чудотворното дърво моринга – как са ѝ помогнали да подобри здравословното си състояние и да води пълноценен живот. Госпожа Артзи подчерта, че ZIJA е единствената компания, която използва както листата, така и семената и плодовете на моринга в своите продукти, което, според резултатите от над 620 медицински проучвания, е оптималният вариант за прием. За да представят ZIJA пред публиката, на живо от Великобритания и САЩ се включиха Софи Зилман, изпълнителен директор на ZIJA за европейския пазар, и Рейд Нелсън, водещ ментор на дистрибуторската мрежа на компанията. И двамата изказаха радостта си от стъпването на ZIJA на българския пазар и приветстваха посетителите за избора им да се запознаят обстойно с дейността на компанията.
Рейд Нелсън сподели повече за професионалния си път и защо избира точно ZIJA International – заради визионерския поглед на Кен Брайлсфорд, заради стабилния и успешен бизнес модел на компанията и, разбира се, заради чудодейното действие на моринга. “Помагаме на хората да се чувстват по-добре и да са финансово стабилни” – допълни той. В рамките на семинара посетителите имаха възможността да се запознаят и с широката гама продукти на ZIJA, които ще са достъпни и на българския пазар – хранителните добавки Core Moringa, клинично тестваните етерични масла Ameo и козметичните продукти GenM. В кафе-паузата всички гости опитаха водещия продукт на марката SuperMix и сами се убедиха в предимствата му. На събитието присъстваха също представители на медиите, доволни клиенти на ZIJA и официални представители на марките от други европейски държави.

Няма коментари:

Публикуване на коментар