сряда, 24 юли 2019 г.

ДО ДВЕ СЕДМИЦИ 33 КЪСМЕТЛИИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ВАУЧЕР ЗА 3000 ЛВ. ОТ LIDL

ДО ДВЕ СЕДМИЦИ 33 КЪСМЕТЛИИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ВАУЧЕР ЗА 3000 ЛВ. ОТ LIDL 



Кои са късметлиите с ваучер за 3000 лв. от Lidl ще стане ясно след по-малко от две седмици. Лятното предизвикателство 33х3000, което веригата обяви в началото на месеца, приключва на 31 юли.

До края на месеца всички желаещи ще могат да се включат в поредната изненада за потребителите на веригата, а 33 късметлии от всички регистрирани през юли ще бъдат зарадвани с Lidl ваучери, всеки на стойност 3000 лв. Кампанията се организира за втора поредна година от Лидл България и през 2019 г. регистрира завишен интерес, като все повече потребители пробват своя късмет и се съревновават за примамливата награда. 

За да се включат в надпреварата, всички желаещи да се преборят за една от наградите трябва да пазаруват в магазините на веригата в страната през юли за минимум 33 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/3000. Щастливците ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта.

Ваучерите могат да бъдат използвани многократно и късметлиите могат да се радват на любимите си Lidl продукти до изчерпване на сумата. В рамките на периода на играта – 1-31 юли – всеки желаещ може да участва неограничен брой пъти, като всеки път трябва да регистрира различен касов бон. Всеки от участниците следва да запази касовата си бележка и да представи копие от нея при получаване на награда, в случай, че бъде изтеглен като победител.

Печелившите участници ще бъдат определени и анонсирани в началото на август. Повече информация и пълните условия на играта може да откриете на www.lidl.bg/3000

Няма коментари:

Публикуване на коментар