петък, 19 януари 2018 г.

СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО Е МЕДИЦИНСКИ ПРОБЛЕМ

Lege Artis и Eucerin демонстрираха авангардни методи за борба със стареенето на кожата
Представители на медиите тестваха лично някои от най-модерните и ефективни лазерни терапии за подмладяване и лечение
...
Дерматологичен център Lege Artis – София демонстрира на живо съвременните методи за борба със стареенето на кожата на лицето. Съорганизатор на събитието бе Eucerin – лидер в медицинската грижа за кожата. Д - р Евгени Христозов и д-р Александра Христозова представиха уникален за България подход на лечение, основан на най-модерните методи на лазерната дерматология за справяне с процесите на стареене. Другият акцент сред темите бе ролята на домашната терапия с високоефективни дермокозметични продукти. По време на събитието, гости на което бяха журналисти, бе представена авторската концепция на д-р Христозов за стареенето на кожата на лицето като медицински проблем, предшестващ значими потенциални клинични отклонения, в т.ч. предракови и ракови състояния. Основана на трите основни вида изменения – в състоянието на кожата, във формите и в изражението на лицето, концепцията е основен фактор за коректна диагностика и успешно лечение, съобразено с очакванията на пациента.
„Ние, в Дерматологични центрове Lege Artis отчитаме, че красотата е уникално присъща, всеобхватна и разнообразна. Затова прилагаме индивидуален подход, при който чрез подчертаване на красивите черти и подобряване на непривлекателните, правим индивидуално присъщата красота на хората видима, дори след измененията на времето. Така нашите пациенти се чувстват щастливи със себе си, а техните уникални черти са запазени.“, коментира д-р Христозова.
Днес един от най-успешните неоперативни методи за профилактика и лечение на признаците на стареене на кожата е лазерната терапия. В съчетание с ефективна домашна терапия пациентите могат да постигнат забележителни резултати. Д-р Евгени Христозов разясни същността на разработената в Дерматологични центрове Lege Artis собствена методика на лазерно лечение на симптомите на стареене на кожата, която е уникална за страната ни. „Подобни методи се използват единствено в най-добрите дерматологични центрове в света.“, коментира д-р Христозов. „Чрез т.нар. индивидуални терапевтични протоколи анализираме и разработваме терапевтична програма, индивидуализирана спрямо всеки отделен човек. Тя се основава на цел, а не на начин на постигане на резултата. Така имаме гъвкавост в постигането на целта, която пациентът е задал чрез своите очаквания, без това да влияе върху цената. Резултатът е видим, имаме повече доволни пациенти, а ние – лекарите, сме удовлетоверени от работата си.“, добавя д-р Христозов. Неизменна част от лазерната терапия, както и от профилактиката на стареенето на кожата, е употребата на ефективни дермокозметични продукти. „Фотопротекцията има ключова роля в профилактиката на стареенето на кожата. Eucerin SUN Anti-AgeФлуид SPF 50 е най-препоръчваният слънцезащитен продукт от фармацевтите в Германия, според проучване от 2016 г.“, споделя г-жа Вяра Караджова – мениджър подразделение „Фармацевтичен канал“ на Байерсдорф България ЕООД, и допълва: „Първите признаци на стареенето можем да атакуваме със специално разработените за целта Eucerin Hyaluron-Filler. Със своите три иновативни серии, всяка от които с различен фокус – върху бръчки, загуба на обем и загуба на еластичност, Eucerin се грижи за кожата на всеки етап от процеса на стареене.“ Eucerin е дългогодишен и надежден партньор на Дерматологични центрове Lege Artis в лазерната терапия. Със своята 100-годишна история и страст към задълбочен научен подход в грижата за кожата, Eucerin е марка, която заслужава доверие. Партньорството между Eucerin и Дерматологични центрове Lege Artis се основава на споделени ценности и стремеж към съвършенство в грижата към пациента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар