вторник, 24 юли 2018 г.

ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИМA У ДОМА ОТ NIVEA

Ефикасното почистване на лицето и премахването на устойчив и многослоен грим вече не е предизвикателство, благодарение на новата серия NIVEA MicellAIRⓇ Expert . Тя включва професионални инструменти за бързо и ефикасно отстраняване на грим и замърсявания - мицеларна вода за устойчив и многослоен грим, двуфазен лосион за премахване на водоустойчив о...колоочен грим, двуфазна мицеларна вода за водоустойчив грим и мицеларни кърпички за водоустойчив грим.
Препоръчани от професионални гримьори, продуктите от серията MicellAIRⓇ Expert почистват ефикасно кожата, премахват изцяло замърсяванията и грима и не оставят никакви следи - и всичко това с традиционната за NIVEA грижа за кожата. Тайната на новата серия е в революционната формула, която е комбинация между мицеларен комплекс MicellAIR® и екстракт от черен чай. Интелигентната MicellAIR® технология осигурява лесен, нежен и ефикасен начин за почистване дори на най-фините замърсявания по кожата, като ги привлича като магнит, а екстрактът от черен чай, познат с успокояващите и антиоксидантните си свойства, допринася за ефикасното почистване на кожата и има положителен ефект върху метаболизма на клетките. Така кожата е чиста и здрава, без мазни следи.

MICELLAIRⓇ EXPERT MAKE-UP Мицеларна вода
Мицеларната вода NIVEA MicellAIR Ⓡ Expert се справя бързо и лесно с почистването на замърсявания и грим от лицето, устните и очите.

MICELLAIRⓇ EXPERT MAKE-UP Двуфазен лосион
Двуфазният лосион от серията е допълнително обогатен със сухи масла и екстракт от зелен чай, който действа като антиоксидант и намалява подпухването. Това прави продукта изключително подходящ за деликатната зона около очите.

MICELLAIRⓇ EXPERT Двуфазна мицеларна вода
Леката, двуфазна формула с мицеларен комплекс, екстракт от черен чай и сухи масла се открива и в NIVEA MicellAIR Ⓡ Двуфазна мицеларна вода, която ефективно премахва дори най-упорития грим и замърсявания, а същевременно се грижи за чувствителната зона около очите и предпазва миглите.

MICELLAIRⓇ EXPERT MAKE-UP Почистващи кърпички
Подходящи за всеки тип кожа, кърпичките NIVEA MicellAIR Ⓡ Expert също почистват водоустойчивия грим с лекота и са перфектно решение за път.

Препоръчани от професионални гримьори, продуктите от серията MicellAIR Ⓡ Expert почистват нежно и ефикасно кожата, премахват изцяло замърсяванията и се справят успешно с тежък, многослоен и водоустойчив грим, без да оставят никакви следи. За да бъде кожата здрава и красива и защото най-добрата база за перфектен грим е чистата кожа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар