петък, 10 август 2018 г.

НОВИ ПРАКТИКИ ПРИ МЕЗОТЕРАПЕВТИЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ СЕ ОБСЪЖДАХА НА AMWC MONACO

Фармацевтичната компания Mesoestetic Pharma Group представи последните си иновации на световна конференция в началото на април

Mesoestetic Pharma Group беше част от световния конгрес по естетична и антиейдж медицина - AMWC Monaco, който се проведе на 5, 6 и 7 април тази година. Лабораторията предложи на посетителите достъп... до ексклузивния си Beauty Bar по време на коктейла за добре дошли. Част от продуктите, с които фармацевтичната компания презентира своята концепция, бяха новите антиалергични средства за коса.U8
Като част от програмата на AMWC Monaco международно признатият специалист по неинвазивни и микроинвазивни подмладяващи лечения д-р Сабине Зенкер представи проучването "Polynucleotides vs Organic Silicon for Flaccidity (Loss of Skin Elasticity): Contrasting the Effectiveness of Two Different Approaches to Mesotherapeutic Treatment“. Концепцията на неговото представяне показа контраста между два различни подхода при мезотерапевтичното лечение: полинуклеотидите и органичният силиций. По време на презентацията си, която се проведе в съботния следобед, д-р Зенкер даде възможност на участниците да се запознаят с ефектите и ползите от тези активни съставки в мезотерапията, предназначени за подмладяване и подобряване на външния вид на кожата.

Стотици компании и специалисти от областта на естетичната медицина се срещнаха на форума "Грималди" в Монако, който се проведе през седмицата след конгреса AMWC Monaco. По време на форума mesoestetic разкри най-новите продукти в портфолиото си и представи някои от най-емблематичните си решения, като например интрадермалните лечения mesohyal™ и mesofiller®. В допълнение фармацевтичната компания приветства гостите на форума в своя Beauty Bar. На 5-и и 6-и участниците в конгреса успяха да се насладят на оригинални коктейли и изящни методи за подмладяване и грижа за косата.
С отличителното си присъствие на конгреса на AMWC Monaco, в който лабораторията участва от първите му издания, mesoestetic затвърждава позицията си на лидер в сферата на естетичната медицина и дерматологията. Фармацевтичната група се възползва от участието си на конгреса, за да популяризира своята концепция и да подхрани връзките си със специалисти по естетична медицина от цял свят, както и да сподели своите най-нови продукти и изследвания с тях.
Повече за mesoestetic® България можете да научите на: http://mesoestetic.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар