петък, 10 август 2018 г.

СЕЗОННИ АКЦЕНТИ С Rene Furterer Absolue Keratine РИТУАЛ, А ЗА Galenic Purete Sublime СЪВЪРШЕНО ДУО ЗА ПОЧИСТЕНА И ВЪЗОБНОВЕНА КОЖА

УЛТРА-ВЪЗСТАНОВЯВАЩ РИТУАЛ

Силно увредена, късаща се коса ‚ В КРИЗА‘,...

На основата на‚ растителен кератин - копие на този във Вашата коса‘, в съвършено партньорство с Биоциментин (Патент на RF) и масло от Камелина за ултра-възстановяващо и преструктуриращо стеблото на косъма действие.

Гамата разкрива 3 луксозни възраждащи грижи за коса с обгръщащи сензорни текстури, пропити с дизайнерски парфюм.

ВЪЗРАЖДАЩ ШАМПОАН

200 ml. / 32,05 лв.

Шампоан-терапия , без сулфати, в перлена обгръщаща текстура с прасковен нюанс, която възстановява силно увредена, свръх-третирана и късаща се коса.
Нанесете на мокър скалп с нежен 3-минутен масаж с кръгообразни движения като образувате пяна, след това изплакнете добре. За честа употреба.

ИНТЕНЗИВНА ВЪЗРАЖДАЩА МАСКА

200 ml. / 71,28 лв.

Уникална шоково-възстановяваща терапия в кадифена чувствена текстура със свръх-концентрация на коригиращи и подхранващи активни съставки, която представлява естествено продължение на професионална кератинова терапия направена във фризьорски салон. Нанесете след шампоана като оставите да действа 3-5 минути, след което изплакнете добре.

ВЪРХОВЕН ВЪЗРАЖДАЩ КРЕМ БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ

100 ml. / 54,25 лв.

Копринен крем без силикони, с ежедневна възстановяваща грижа, тайната за върховна красота на косата.

Нанасяйте на дължините, на суха или влажна коса, когато пожелаете, за да улесните оформянето, възстановите или защитите вашата коса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар