понеделник, 20 август 2018 г.

КАК ДА ВЪЗСТАНОВИМ ЕСТЕСТВЕНАТА ЗАЩИТА НА КОЖАТА ?

След слънце и други фактори на околната среда кожата има нужда от специална грижа, за да възстанови естествените си защитни функции

В края на лятото, когато кожата има нужда от специална грижа, за да се възстанови от продължителното излагане на слънце, серията продукти Eucerin pH5 е на пазара в специални големи опаковки. Така клиентите могат да с...е погрижат за сухата и чувствителна кожа в края на летния сезон и да се подготвят за предстоящия зимен – когато естествената защита на кожата също често се нарушава.
Здравата кожа най-добре защитава тялото от външни дразнители като промени в климата, замърсяване, химикали, излагане на ултравиолетова светлина. Нейното традиционно леко киселинно pH неутрализира алкалните агресори, способства за отделяне на мъртвите кожни клетки и забавя развитието на бактерии, създавайки оптимална среда за естествената ѝ флора. Когато pH на кожата се променя, тя губи вода, става суха, чувствителна и ролята ѝ на естествена бариера се нарушава.
Основната съставка в продуктите от серията Eucerin pH5 е pH5 цитратен буфер. Тя възстановява и поддържа оптималното pH на кожата, укрепва кожната бариера и намалява чувствителността на кожата. Наред с това обширни клинични и дерматологични изследвания показват, че поръхностноактивните вещества (активни почистващи агенти) в продуктите с марката Eucerin® имат отлична съвместимост с кожата. Това ги прави безопасни за чувствителна кожа и подходящи дори за хора с определени типове алергии.
Кои са продуктите Eucerin pH, които потребителите могат да закупят в опаковки от 1 л и 400 мл?
Eucerin pH5 Лосион за тяло за чувствителна кожа, 1 л – намалява чувствителността на кожата, осигурява дълготрайна хидратация и прави кожата по-устойчива. Освен pH5 цитратен буфер за балансиране pH на кожата, лосионът съдържа и декспантенол, известен със своите възстановяващи свойства.
Eucerin pH5 Измиващ лосион за чувствителна кожа, 1 л – всекидневно почистващо средство за лице и тяло без алкален сапун. Ефективно и щадящо почиства дори суха и чувствителна кожа, балансира pH на кожата и я прави по-еластична. Има лек аромат и е подходящ дори за бебета и деца.
Eucerin pH5 Душ олио за чувствителна кожа, 1 л – наситен и освежаващ почистващ продукт за ежедневна употреба, който запазва еластичността на кожата и укрепва естествената й защита чрез поддържане на оптимално pH. Продуктът е богат на натурални масла, които правят кожата копринено мека. Предлага се във вариант с лек аромат и без аромат.
Eucerin DermoCapillaire pH5 Шампоан за чувствителен скалп, 400 мл – подходящ за ежедневна употреба, включително от хора с чувствителен скалп. Основната активна съставка pH цитратен буфер възстановява естественото ниво на pH на кожата, което може да бъде нарушено от топлина, болести, козметика или стрес. Шампоанът ефективно почиства скалпа и косата и предпазва от изсушаване и раздразнения, отмива нечистотиите, полените, алергените.
Специалната серия продукти Eucerin pH5 в опаковки от 400 мл и 1 л може да бъде закупена от м. август 2018 г. в аптечната мрежа в страната и на www.eucerin.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар