сряда, 22 май 2019 г.

ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕТО И ПИГМЕНТНИ ПЕТНА В ЕДНО ОТ Eucerin®


Новият Eucerin® Слънцезащитен флуид Pigment Control SPF50+ предпазва от вредното въздействие на слънчевите лъчи и дългосрочно намалява хиперпигментациите
На прага на летния сезон и интензивното слънчево греене, Eucerin® представя в България Eucerin® Слънцезащитен флуид Pigment Control SPF50+: слънцезащитен продукт за лице от най-висок клас, който същевременно се бори с пигментните петна. Технологията на Eucerin® - Advanced Spectral Technology, защитава кожата както от UVA/ UVB лъчите, така и от високоенергийната видима светлина (HEVIS). Иновативната патентована съставка Thiamidol® намалява наситеността на тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Тъй като продуктът е предвиден за ежедневна употреба, Eucerin® залага на лека текстура, която не омазнява и не лепне, за да направи Pigment Control отлична основа за нанасяне на грим.
Слънчевата защита е най-значимата мярка, която може да предпази кожата от хиперпигментации. Слънцето въздейства върху кожата, дори когато времето е мрачно и облачно, затова слънцезащитните продукти са неизменна част от ежедневната грижа целогодишно. Ние от Eucerin® знаем, че надеждната слънцезащита изисква повече от UV филтри. Ролята на „синята светлина“ (високоенергийната видима светлина – HEVIS) до скоро бе подценявана като фактор за образуване на пигментни петна. Нови проучвания обаче сочат, че тя също е отговорна за фотостареенето и неравномерното образуване на меланин (хиперпигментация) в кожата.
Ето защо Advanced Spectral Technology на Eucerin® осигурява протекция и срещу HEVIS светлината. Други важните компоненти на технологията са Ликохалкон А, който неутрализира свободните радикали, причинявани от UV лъчите и HEVIS светлината, и Глициритиновата киселина, която спомага регенеративните процеси в кожата. Двете вдъхновени от природата съставки са извлечени от китайското растение лакрица (женско биле). Те са мощни антиоксиданти и имат и противовъзпалително действие.
Иновативната съставка Thiamidol® е с доказана ефективност за намаляване на пигментните петна и предотвратяване на повторната им поява. Тя е позната на българския потребител от серията продукти за борба с хиперпигментациите Eucerin® Anti-Pigment. Thiamidol® е включена в състава на Eucerin® Слънцезащитен флуид Pigment Control SPF50+ и идва на помощ на онези, при които хиперпигментациите вече са се появили. Тя действа директно върху производството на меланин и по този начин видимо намалява петната.
Eucerin® Слънцезащитен флуид Pigment Control SPF50+ е лесен и приятен за нанасяне. Има лека текстура, която не омазнява и не лепне. Представлява подходяща основа за нанасяне на грим и това го прави отличен за ежедневна употреба. По този начин кожата на лицето получава най-висока и надеждна защита от слънцето и паралелно с това петната намаляват и тенът се изравнява.
Eucerin® Слънцезащитен флуид Pigment Control SPF50+ може да бъде закупен в аптечната мрежа в страната и на www.eucerin.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар