понеделник, 3 юни 2019 г.

ELLANSE! НОВО ПОКОЛЕНИЕ ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ – УНИКАЛНИ И ИНОВАТИВНИ!



 
Колагенът е един от основните натурални структурни компоненти, отговорен за еластичността, стегнатостта и свежестта на кожата. С годините обаче, кожата губи колаген и това предизвиква отпуснатост, деформация на лицевия контур и образуване на бръчки.Успешен начин за възвръщане на младия и сияен вид на кожата е да се стимулира производството на собствен колаген в кожата, който уплътнява и реструктурира тъканите. На помощ за това лаборатория Sinclair създаде иновативния колагеностимулиращфилър ELLANSÉ™. Той бе представен наскоро пред журналисти в Jewel Skin Clinic - Клиника по естетична дерматология.
Продуктът ELLANSÉ™ имитира на 99% молекулата на човешкия колаген и се резорбира на 100% от човешкото тяло. ELLANSÉ™ се инжектира в необходимата зона като предизвиква естествената реакция на организма да произведе висококачествен собствен колаген, който гарантира дълготрайност и допълнителна естествена тъканна стабилност. С ELLANSÉ™ бързо и ефикасно се придобива младежки вид. Традиционните инжекционни методи са предназначени основно за третиране на фините линии и бръчки. ELLANSÉ™ има различен механизъм на действие. Благодарение на уникалните си характеристики, ELLANSÉ™ не само коригира бръчките, но чрез стимулиране на собствения колаген придава сияещ вид на кожата за дълго време. ELLANSÉ™ е идеалната процедура както за жени, така и за мъже от всички възрасти.
ЕLLANSÉ™ е синтетичен дермален филър, който се състои от гелна водна основа от карбоксиметилцелулоза (CMC), в която плуват напълно гладки микросфери поликапролактон – polycaprolactone (PCL). Висококачествен слой колаген се формира около микросферите и в резултат поликапролактоновите микросфери образуват скеле за максимилизиране на тъканната инфилтрация и допълнително изграждат дълготраен имплант от естествена тъкан около микросферите. Уникалните напълно гладки микросфери са в основата на оптималната биосъвместимост. Това осигурява отличен профил на безопасност и се използва при изработката на биорезорбиращи импланти (конци, дермални филъри, ортопедични импланти и импланти в лицево-челюстната хирургия) от няколко десетилетия в стветовен мащаб. Използва се и в различни биорезорбиращи продукти в козметичната и фармацевтичната промишленост, одобрени с Европейски (CE) и Американски (FDA) сертификат.
Зони на приложение на ELLANSÉ™?
Повдигане на вежди;
Уплътняване на бръчки;
Корекция на линията на носа, брадичката и мандибуларната област;
Уплътняване на хлътвания в областта на лицето и скулите;
Подмладяване на ръцете.
ELLANSÉ™ е перфектният избор за тези, които търсят? Незабавни, видими резултати;
Безопасна и ефективна процедура;
Освежаване и уплътняване на кожата чрез стимулиране на собствен колаген;
Дълготраен ефект без нужда от многократно приложение с цел поддържане на резултата;
Цялостно естествен и свеж вид;
Оптимално съотношение качество/цена.
Абсолютната биосъвместимост на ELLANSÉ™ е доказана, което позволява извършване на процедурата без кожен тест. Също така ELLANSÉ™ се абсорбира напълно от Вашия организъм, за разлика от повечето инжекционни продукти на пазара. Резултатите, които ще забележите след процедурата са естествени и продължават от 1-4 години, в зависимост от продукта, който Вашият лекар е препоръчал. Резултатът от процедурата се задържа през цялата продължителност на избраният продукт ELLANSÉ™, което Ви позволява да избегнете многократни сесии. За незабавни резултати и дълготрайна корекция е необходимо да се направи само една процедура с ELLANSÉ™, което спестява Вашето време и пари.
Препоръчва се избягването на горещи бани, сауни и интензивни тренировки за 24 часа, прекомерно излагане на слънце и UV светлина в рамките на 1 седмица след процедурата. Както при всяка дермална интервенция е възможно да се появи локализирано зачервяване, оток или синини, като в рамките на няколко дни неразположенията изчезват.
ELLANSÉ™ се инжектира еднократно и е първият колагеностимулиращ филър с избирателна трайност между 1 и 4 години!
Ellanséтм S – трайност 1 година
Ellanséтм M – трайност 2 години
Ellanséтм L – трайност 3 години
Ellanséтм E – трайност 4 години
ELLANSÉ™ се комбинира успешно и е съвместим с дермални филъри с хиалуронова киселина и лазерни процедури!
ELLANSÉ™ е носител на Frost & Sullivan 2011 – Европейска Иновационна Технология на годината за дермални филъри! Той се резорбира на 100% от човешкото тяло и Ви предлага невероятни резултати.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар