вторник, 19 ноември 2019 г.

ВКУСОВЕТЕ НА КАЛАБРИЯ

Втора среща с вкусните храни от област Калабрия, представени от моят приятел Маурицио Ферери, в компанията на типични калабрийски вина. .Срещата беше от събитията на тема „Култура и опознаване на Калабрия, осъществена със съдействието на Област Калабрия, водена от преподавателя от Европейското училище за сомелиери в Италия и brand ambassador „Разказвач на вкусове“, Маурицио Ферери. Събитието е насочено към шеф готвачи, ресторантьори, вносители/дистрибутори, млади готвачи, журналисти/блогъри, инфлуенсъри и нутриционисти. Дегустацията на вина беше придружена от практическата демонстрация на 2 ястия с продукти със защитено наименование за произход (ЗНП) и защитено георграфско указание (ЗГУ) от Калабрия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар