понеделник, 24 април 2017 г.

PORTO ELEA - 11 години ПРофайл. 22, 23 , 24 и 25 май 2017

Благодаря на Димитър Димитров - генералния мениджър на изключително предпочитания комплекс Porto ELEA за професионалния подход и отношение. Очаквам само положително настроени приятели, неверотно настроение и незабравими мигове !!! - Разходка с кораб до Светата обител - Света гора, място прегърнато и целунато от Бог!
-
Поход по еко пътеки!
-
Официална гала вечеря - с участието на гост изпълнителите Ламброс Гонзалес и Паола Апси, докосващи сърцето и душата!
-
Комплименти и подаръчни комплекти от нашите партньори от Гърция, Сърбия, Македония, Румъния и България!
-
Време за порция йога, отдих сред невероятна природа. Да отдадем внимание на самите себе си !!! 




 Стойности на пакетите от 350-420 лв. - три нощувки, две закуски, две вечери, круиз, комплименти

Круиз до Света Гора с кораб „Свети Георги”

Програма: Тръгваме от пристанище Ормос Панагиас /Ситония/ в 9:30 ч. и се отправяме към Света Гора. По време на круиза на кораба ще има информация на български език за програмата на круиза и история на Света Гора. Около 12:00 ч. ще сме в близост до монашеската република и ще се движим от западната страна на Света Гора на разстояние 500 метра от брега. Това е допустимото разстояние за круизните кораби. Това е границата им. По програма ще видим 8 големи манастира, както и няколко пристанища, между които и пристанището на българския Зографски манастир. По обяд ще направим спирка в селището Урануполи /Небесен Град - разположено на 1,5 км от границата на Света Гора/. Ще направим почивка около един час и половина - за обяд или за разходка по магазините за пазаруване на икони и сувенири. След което се качваме отново на кораба и се прибираме към Ормос Панагиас под ритъма на гръцко бузуки. Круизът ни приключва около 17.00 ч. По време на круиза всеки турист ще бъде почерпен с гръцка ракия „ципуро” и лукум от Света Гора. Круиз „Синя Лагуна” (за плаж) с кораб „Свети Георги”
Програма: Тръгваме от пристанище Ормос Панагиас /Ситония/ в 09:30
ч. и се отправяме към организиран плаж на малките безлюдни островчета Дреня около остров Амулиани, където пристигаме около 11:30 ч. и правим престой за плаж до към 13:30 ч. На плажа приготвяме обяд за туристите, който включва барбекю със салата, гарнитура и чаша вино. След това се отправяме към остров Амулиани, където сме около 14:00 ч. Престой на острова до към 15:00 ч. – време за разходка и кафе. Оттам се отправяме към залива на островчетата Диапорос, пред Вурвуру на ръкав Ситония. Там ще сме около 16:15 ч. и ще имаме престой около 30 минути за скачане от кораба във водата. Прибираме се на пристанище Ормос Панагиас около 17:00 ч. По време на круизът, екипажът ще ви поднесе няколко изненади, между които и жива бузуки музика, за да потанцуваме заедно !!! Круиз Микс Света Гора и плаж на остров Амулиани
Програма: Тръгваме от пристанище Ормос Панагиас /Ситония/ в 9:30
ч. и се отправяме към Света Гора. По време на круиза на кораба ще има информация на български език за програмата на круиза и история на Света Гора. Около 12:00 ч. ще сме в близост до монашеската република и ще се движим от западната страна на Света Гора на разстояние 500 метра от брега. По програма ще видим 4 големи манастира, както и няколко пристанища, между които и пристанището на българския Зографски манастир. След като приключи програмата се отправяме към организиран плаж на малките безлюдни островчета Дреня около остров Амулиани, където пристигаме около 13:30 ч. и правим престой за плаж до към 15:30 ч. По това време на плажа приготвяме обяд за туристите, който включва барбекю със салата, гарнитура и чаша вино. След което се качваме отново на кораба и се прибираме към Ормос Панагиас под ритъма на гръцко бузуки. Круизът ни приключва около 17.00 ч. Круиз до Света Гора с кораб „Йоанна” и кораб „Капитан Фотис”
Всеки ден от пристанище Урануполи в 10:30
ч. и в 13:45 ч. Круизът е три часа.



Няма коментари:

Публикуване на коментар