събота, 5 май 2018 г.

NIVEA РАЗШИРИ СЕМЕЙСТВОТО СИ ОТ ДУШ ГЕЛОВЕ

Новите попълнения на марка №1 в грижата за кожата се предлагат в три аромата - цвят на череша, лотос и иланг-иланг. Новата серия Creme Oil Pearls е обогатена с арганово масло и маслени перли.

NIVEA Душ гел Crème Oil Pearls е идеалната комбинация между интензивна грижа и наслада под душа. Аргановото масло, известно още като „течно злато“ е натурален ...продукт, който се извлича от ядките на аргановото дърво и е източник на ценни съставки, сред които мастна киселина и витамин Е. Свойството му да попива бързо и не мазната му консистенция го правят идеална хидратираща съставка за по-нежна кожа. За истински нежното и галещо кожата усещане допринасят маслените перли, които са богати на натурално слънчогледово масло и витамин Е. Разтапяйки се, перлите освобождават натурални масла и оставят чувството за нежен масаж върху кожата. Леката кремообразна формула с натурални масла се превръща в богата пяна, като оставя кожата мека и хидратирана, а нежният аромат на цветя завладява сетивата.
Кадифената пяна обогатена с арганово масло и ценни маслени перли осигурява незабравим, глезещ сетивата ритуал под душа и оставя усещане за подхранена, чиста и по-мека кожа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар