вторник, 2 април 2019 г.

EUCERIN® ANTI-PIGMENT СЕРУМ С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ Е НОВИЯТ ПРОДУКТ В СЕРИЯ СРЕЩУ ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ



 Серумът е в аптечната мрежа в България от м. април 2019 г.

След като през 2018 г. Eucerin представи Anti-Pigment – нова серия от продукти за борба с пигментните петна, марката прави важно допълнение към портфолиото си. Eucerin® Anti-Pigment Серум с двойно действие са два продукта в едно – серум срещу х...иперпигментация, който усилва действието на Eucerin® Anti-Pigment Дневен крем, и серум с концентрирана хиалуронова киселина, който хидратира кожата и я прави гладка и сияйна. Това е възможно благодарение на иновативната опаковка с два контейнера, в които двата серума се съхраняват поотделно и се смесват непосредствено преди нанасяне.
В света на серумите, които са мощен инструмент за повлияване външния вид на кожата посредством силно концентрирани активни вещества, хиалуроновата киселина доминира. Тя е една от най-ефективно хидратиращите кожата съставки, които й помагат да привлича и задържа влагата в себе си и по този начин да изглежда подмладена. Същевременно пигментиралата кожа се нуждае от вещества, които директно да контролират неравномерното производство на меланин. Именно затова Eucerin® включва серум с двойно действие в своето портфолио от продукти за борба с хиперпигментацията.
Единият контейнер на иновативната опаковка съдържа патентованата съставка Thiamidol® – плод на 10-годишни лабораторни проучвания и тестове с потребители, избрана измежду 50 000 съставки като най-ефикасна и едновременно с това най-щадяща при продължителна употреба. Ролята на Thiamidol® е да контролира количеството меланин, което се произвежда в кожата, като по този начин намалява тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Другият контейнер съдържа късо и дълговерижна хиалуронова киселина срещу бръчки и за по-гладка и стегната кожа.
Основният източник на придобита хиперпигментация е слънцето. Независимо от вторичната причина за тяхната поява (бременност, възраст, прием на определени медикаменти, незащитено излагане на слънце), пигментните петна остават за цял живот и състоянието им може единствено да бъде контролирано. Медицината предлага няколко варианта за това – химичен пилинг и лазерна терапия, които обаче могат да причинят кожни раздразнения и дори пост-възпалителна хиперпигментация. Лекарите често предписват и медикаменти, които са ефикасни, но се ползват за кратко, тъй като при продължителната им употреба състоянието се влошава.
Необходим е ефективен и деликатен начин за борба с пигментните петна, които често водят до психологически и емоционален дискомфорт и влошават качеството на живот на хората. Eucerin® Anti-Pigment е ефикасно решение срещу хиперпигментация. Първите видими резултати са налице само след две седмици употреба и състоянието продължава да се подобрява при продължителна употреба. Тя от своя страна не крие никакви рискове, тъй като основната съставка Thiamidol® е с добра поносимост от кожата. За най-добри резултати Eucerin® препоръчва да се използват всички продукти от серията:
Новият Eucerin® Anti-Pigment Серум с двойно действие, 30 мл: комбинира патентования Thiamidol® с формула с концентрирана късо и дълговерижна хиалуронова киселина в иновативна система с два контейнера. Има нежна текстура, хидратира и заглажда кожата, придава й подмладен, сияен вид. 60.47 лв.
Eucerin® Anti-Pigment Дневен крем SPF 30, 50 мл: съдържа Thiamidol® и се бори с основната причина за хиперпигментацията – неравномерното образуване на пигмента меланин. Доказано намалява наситеността на пигментните петна. Съдържа UVA и UVB филтри (защитен фактор SPF30) за ефективна защита от слънцето и намаляване вероятността от повторна поява на петната. Лек хидратиращ крем, който прави тена на кожата равномерен и сияен. 48.60 лв.
Eucerin® Anti-Pigment Нощен крем, 50 мл: формулата с Thiamidol® и Декспантенол намалява образуването на меланин и подпомага обновяването на клетките на кожата през нощта. 48.60 лв.
Eucerin® Anti-Pigment Спот-коректор, 5 мл: локален апликатор с Thiamidol®, който позволява прецизно нанасяне върху зоните с хиперпигментация. Придава равномерен тен на кожата. 30.83 лв.
Активната съставка Thiamidol® е значимо откритие на учените на Eucerin. Тя показва впечатляващи резултати в намаляването на пигментните петна в клинични и дерматологични изследвания и е ефективна при всички типове и цветове кожа. Комбинацията с концентрирана хиалуронова киселина в Eucerin® Anti-Pigment Серум с двойно действие е иновация, която едновременно подпомага действието на останалите продукти от серията и хидратира кожата в дълбочина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар