вторник, 3 април 2018 г.

ЗДРАВОСЛОВЕН ДЕН СЪС СВЕТУЛКАТА И ШЕФ ДАНИЕЛ ЛАЗАРОВ

В събота (14.04.) от 11:00 ч. в професионално оборудваният шоурум в сградата на фирма ТОМЕКО ще готвим леко, свежо и здравословно. Вашите деца ще имат възможност да сготвят бърза и вкусна храна, ще им покажем как се чистят скаради и ще ги научим да се наслаждават на вкуса на зеленчуците, ориза и ядките. Ще разберат защо кокосовото мляко може да се използва не само за приготвяне на десерти, а и колко добре се прилага то в зеленчукови ястия. Нашият гост ще им открие тайните за добре свареният ориз. Шеф Даниел Лазаров е работил по-вече от 5 години като главен готвач в ресторант „Слънце и Луна“, София. Преди това е живял на различни места по света като Северна Ирландия, Кипър и Холандия, от където е събрал опит, вдъхновение и кулинарни идеи. Привърженик на активният начин на живот, спорта и здравословното хранене – шеф Даниел Лазаров ще провокира малчуганите да мислят за полезните качества на храните и ще им покаже, че здравословната храна също може да бъде вкусна. Ще се учим докато се забавляваме и ще се забавляваме докато се учим.
П Р О Г Р А М А ✽ 11:00 Посрещаме децата, мием ръце и се обличаме с престилки и готварски шапки ✽ 11:30 Влизаме в кухнята, където даваме задачи и рецепти ✽ 13:00 Приключване на обучението. Подходящо за деца от 6-11г. ✽13:30 - 15:00 часа започва обучението на тийнейджърите. Подходящо за деца от 12-18г.
М Е Н Ю 1. Броколи със скариди и кокосово мляко с гарнитура от басмати ориз и печени ядки. М Я С Т О Очакваме вас и вашите дца в демонстрационен ресторант ShowHow на 14.04, събота от 11:00 часа.
Ц Е Н А *50 лв за едно дете *85 лв за две деца Можете да резервирате вашите куверти на тел. 0888513278
ЗА СВЕТУЛКАТА Защо да се обучавате при нас? Рецептата, която сме ви подготвили предварително се разработва и тества специално за децата. Ние не си играем на готвене, ние готвим в реално време и място. Какво ще получите? Професионално отношение! Хигиена на най- високо ниво! Знания, които ще ги получите на практика! Висок клас продукти! База, специално построена за да покажем- как се случват чудесата в кухнята. Шоурум с всичко, за което сте мечтали в кухнята. Собствен паркинг Охрана Видео наблюдение Мултимедия И разбира се прекрасния ни екип, който ще ви посрещне. Очакваме ви!
Р Е З Е Р В А Ц И И Можете да запазите вашето място, като заплатите куверт по банков път: Организатор Фифика Георгиева Светулката ЕООД IBAN: BG19UBBS80021028984840 Основание за плащане: събитие, име, брой куверти Резервацията се приема за активна, след заплащане на куверт. За повече информация: academy@svetulkata.com тел. 0888513278

Няма коментари:

Публикуване на коментар