петък, 6 април 2018 г.

GALENIC НИ ДАРЯВА СЪВЪРШЕНСТВО СЪС SECRET D’EXCELLENCE

Имах желанието да създам анти-ейдж грижа с изключителни свойства, която дарява всяка жена с увереността, че кожата ѝ ще бъде съвършена, съхранена и млада, независимо от възрастта, разказва Майсторът-моделиер на формули Galénic. Предприех търсенето на това разковниче с убеждението, че вечните снегове крият чудотворни богатства. Сред тях подбрах един вид водорасли с несравними свойства: Снежните водорасли, уникален активен агент със способност да спират своя биологичен часовник, за да си осигурят вечна младост. За да съхраня пълния им потенциал на действие, се вдъхнових от уменията на най-великите бижутери. Снежни водорасли – по най-високите върхове на ледниците, все още ненакърнени от човешко присъствие, снежните водорасли оцеляват там, където рядко се срещат живи същества. Те са затрупани дълбоко под снега, за да устоят на най-екстремните климатични условия на планетата, там, където студът благоприятства тяхната способност да спират своя биологичен часовник. Тези водорасли притежават изключителната сила да създават молекули за дълголетие, които са в състояние да преборят отпечатъците от изминалото време и да съхранят младостта на кожата.
Комплиментни съставки:
- Витамини (В3, Е и С) за озаряване на тена, за защита от свободните радикали и за извайване на кожния релеф - Комбинация от хиалуронова киселина и глицерин за хидратиращ и изпълващ ефект - Оптически разпръскващи светлината пудрени частици за постигане на съвършен матиран завършек и изваян кожен релеф.
Формулата:
За да могат снежните водорасли да разгърнат пълния си потенциал на действие, Майсторът-моделиер на формули Galénic разработи специална галенова структура, наречена „Кристално сливане“ (Cristal Fusion). Тази архитектура във формата на звезда, умело инкрустира снежните водорасли до моментът, в който те докоснат кожата. Така изградената структура позволява постепенното разтапяне от топлината на кожата.

Крем в съвършено бяла текстура, фина и разтапяща се като снежинка, с деликатен аромат на блендирани нотки от момина сълза, роза и цветове на касис.
Galénic предлага грижи от висока класа за най-взискателните жени. Всяка грижа представлява уникална по рода си формула – резултат от умението на нашите учени-създатели на формули Съчетавайки фармацевтична точност и изтънченост, учените-създатели на формули сътворяват за всяка отделна активна съставка специално пригодена формула, която допринася изцяло за ефикасността ѝ и създава несравнимо изживяване за кожата. Ла Крем, върховният коректор на всички видими признаци на стареене: изглажда фините и дълбоки линии, изпълва, хидратира, изравнява и извайва кожния релеф.

Този съвършен крем, същинска Изключителна Глобална Анти-ейдж Формула, е завещание от технолозите на Galenic, майсторите-моделиери на текстури. Със сладострастното си докосване тя постепенно разтваря в сърцето на кожата* скъпоценни кристали от бяло злато, мощни животворни клетки, за да овладеят времето**. Линиите са изгладени, хидратирана и плътна, кожата ви е дарена с равномерен тен и изваян релеф. Преизпълнена със съвършенство и красота, Вашата кожа сияе.
Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и/или вечер на лицето, шията и деколтето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар