понеделник, 14 януари 2019 г.

„АКТИВИА“ ЗА ЕДНА ПО -МОТИВИРАНА 2019 ГОДИНА



„Активиа“ стартира 2019 г. с мотивираща кампания за спазване на новогодишните обещания. Марката обновява опаковката на млечнокиселите си продукти с ярки послания, смели мисли и позитивни препоръки, с които цели да вдъхнови оптимизъм, последователност и добро настроение във всеки ден от годината.
Основен акцент в кампанията е мотивиращата подкрепа при... осъществяване на най-смелите желания за тялото, ума и душата, с които всеки посреща началото на новата календарна година.
Популярна като най-иновативната марка свежи млечнокисели продукти в България с най-разнообразна селекция от вкусове, „Активиа“ присъства на българския пазар в разновидностите натурална, плодова, пълнозърнеста, закуска и напитка, с богат набор от традиционни, иновативни и сезонни вкусове. Всички продукти съдържат закваска с Лактобацилус булгарикус, Стрептококус термофилус и уникалната бактерия Bifidus ActiRegularis.
„Наш основен приоритет е да предоставяме свежи млечни продукти с най-високо качество и превъзходен вкус на нашите потребители. Това е и част от нашата визия One planet. One health, защото ние вярваме, че всеки път, когато се храним и избираме продукти можем да гласуваме за света, в който искаме да живеем. Съвместяването на добра грижа за храненето с мотивация за позитивно настроение и смели идеи е една уникална комбинация, която „Активиа“ предоставя на потребителите“ – сподели Даниела Узунова, директор на „Данон България“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар