сряда, 23 януари 2019 г.

КОЛЕКЦИЯ ЗА СИЯЙНА КОЖА РАЗКРИЙТЕ СИЯНИЕТО НА ВАШАТА МЛАДОСТ

AQUA PORCELAINE
КОЛЕКЦИЯ ЗА СИЯЙНА КОЖА РАЗКРИЙТЕ СИЯНИЕТО НА ВАШАТА МЛАДОСТ
Много жени споделят, че равномерният и хомогенен тен на кожата им е нарушен, както и нейното здраве като цяло. Повърхността й посивява и потъмнява, в резултат на нарушение в пигментацията, придружена със загрозяващи кафяви петна. Появяват се и признаци на дехидратация. Виновниците? UV лъчи и стареене на кожата. Резултатъ...т: кожа, която вече не е толкова сияйна. Липса на ясен и свеж тен, което наистина издава възрастта на жената. Какво търсят тези жени? Те искат да преоткрият това съвършено.
Сияен тен.
"сияние"(1) на тяхната кожа от младостта, т.е.: "Кожа с ясен, съвършено равномерен тен, който излъчва свежест и здраве." Основно, сияйната кожа от дните на своята младост.
ИНТУИЦИЯТА НА МАЙСТОРЪТ МОДЕЛИЕР НА ФОРМУЛИ"Аз проучих основните концепции в сферата на оптиката, за да разбера важната роля на силата на светлината за кожата. Така, аз успях да създам една колекция, която предоставя, не едно, а три ключови действия, които позволяват на светлината да възвърне красотата на тена на младата кожа:
СЪЗДАВАНЕТО НА ЕДНА УНИКАЛНА ФОРМУЛА
За създаването на една изключителна формула, първо е необходимо да бъдат селектирани всепризнати активни съставки. Една прецизна композиция, която да отдаде пълния си потенциал на действие чрез галенова структура, която трябва да е съвършено адаптирана, за да гарантира ефикасност. Това е науката за формулиране, същинскoто сърце на Galenic.
ИЗТОЧНИК НА ВДЪХНОВЕНИЕ Е СИЛАТА НА СВЕТЛИНАТА ЗА
ВЪЗВРЪЩАНЕ НА СИЯНИЕТО() ОТ ВАШАТА МЛАДОСТ 1.озаряване, 2. изглаждане, 3. хидратиране." Така се роди новата колекция Aqua Porcelaine. (1) Сияен тен.
1/ СЕЛЕКЦИЯ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ
ДУО ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ, КОИТОАКТИВИРАТ СВЕТЛИНАТА
1. ОЗАРЯВАНЕ ВИТАМИН С. Това е звездата на витаминната вселена! Основната активна съставка за красива кожа. Витамин С е съвършеният съюзник на жените, които търсят 'сиянието' от тяхната младост. Тайната му? Тя се крие в неговата сила да заличава пигментни несъвършенства, най-вече благодарение на неговото двойно действие: - Озаряващо действие(2), което намалява интензитета на тъмните пигментни петна, като подпомага ограничаването на синтеза на меланин.Той действа по този начин, като стопира експресията на един основен ензим: тирозиназа.
- Анти-оксидантно действие(3), което подпомага предотвратяването на появата на нови петна, защитавайки кожата от оксидативен стрес, който е свързан с хиперпигментацията.
2. ПЕРФЕКТИРАЩ КОЖАТА ЕКСТРАКТ ОТ РОЗОВ ПИПЕР
Съществува един вид дърво в Перуанските Анди, което играе основна роля в живота на Перуанците: "Перуанското дърво Розов пипер", заради розовите си зърна, които притежават пиперен, леко сладникав вкус, това дърво расте при надморска височина до над 2000м, устоявайки на изсушаване и измръзване. То е едно истинско 'Дърво на живота' и местното население използва всяка част от него ( листа, зърна, кора, смола) в своите медицински лекове. В неговите мощни листа се крие тайната на красивата кожа, тъй като те съдържат високи нива на един изключителен вид молекули: Кверцитрин и Микелианин, два мощни флавоноида(4) с астрингентни и антиоксидантни свойства. Използването на екстракта от Дървото на Розов Пипер, намалява видимостта на пори, себум и бръчки.

(1) Сияен тен.
(2) Ex-vivo тестове.
(3) In-vitro тестове.
(4) Флавоноидите са най-голямата категория на полифенолите.
Това е съвършеният активен агент за изглаждане на кожата и заличаване на несъвършенства, което позволява поинтензивното отразяване на светлината.
2/ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СТРУКТУРА НА ФОРМУЛА
Следващата задача беше да бъде създадена такава структура на формулата, която да стимулира отражението на светлината, да позволи на нашето дуо от активни съставки да освободи своят пълен потенциал...
СТРУКТУРА ГЛИКОСФЕРИ АКТИВИРАЩИ
SPHÈRES GLYCOLÉES
LUMIÈRE
СВЕТЛИНАТА
Структурата ГЛИКОСФЕРИ АКТИВИРАЩИ СВЕТЛИНАТА ТМ, действа на два етапа:
ЕТАП 1: Гликоловият гел предоставя дълготрайно овлажняващо действие. Защо това е важно? Това подпомага не само хидратирането на кожата, но също така я прави по-трансперантна, което от своя страна оптимизира начинът, по който светлината навлиза и излиза от кожата.
ЕТАП 2: Микро-сферите подсилват отражението на светлината. При контакт с кожата, гликоловият гел се разпада на малки сфери, които активират отражението на светлината.
Когато светлината навлезе в кожата, тя отскача от тези малки гликолови сфери. Това означава, че светлината се отразява от кожата от всеки ъгъл, с интензивен резултат.


ПРЕДИ
Чрез майсторското постижение на комбиниране на Витамин С и екстракт от Розов Пипер в структура на формулата
ГЛИКОСФЕРИ АКТИВИРАЩИ СВЕТЛИНАТА ТМ, Колекция AQUA PORCELAINE предоставя 3 ключови действия, които позволяват на
СИВКАВ, НЕРАВНОМЕРЕН
ТЕН НА КОЖАТА
2. ИЗГЛАЖДАНЕ ЕКСТРАКТ ОТ РОЗОВ ПИПЕР Кожа без несъвършенства на повърхността (Видимостта на пори и бръчки е намалена)
3. ХИДРАТИРАНЕ ГЛИКОСФЕРИ АКТИВИРАЩИ СВЕТЛИНАТА
"Здрава" , по-трансперантна кожа
1. ОЗАРЯВАНЕ ВИТАМИН С По-ясен тен на кожата
естествената светлина да разкрие красотата на младоликия тен: сияен и съвършено равномерен, с цялата си яркост и свежест. СТРУКТУРАТА ГЛИКОСФЕРИ АКТИВИРАЩИ СВЕТЛИНАТА и нейните изключителни активни съставки, бяха композирани в трите продукта на тази колекция, за възвръщане на "сиянието" на вашата кожа.
КОЛЕКЦИЯ AQUA PORCELAINE
СЕРУМ ЗА РАВНОМЕРЕН ТЕН
Този серум е истински концентрат за красота. Ден след ден, тенът на кожата бива изравнен и пигментните несъвършенства (сивкав тен, тъмни петна) изглеждат заличени. Кожата е озарена от красота, разгърнала естественото сияние на тена си. Майсторът-моделиер на формули се изправя пред изключително предизвикателство със създаването на тази нова структура на формулата Galenic: Да съхрани ефикасността на Витамин С, съдържащ се в този серум така, че той да отдаде своят пълен озаряващ потенциал(1) при контакт с кожата. Неговото интуитивно решение: да изолира скъпоценният деликатен Витамин С в перли. Майсторът-моделиер на формули трябваше да работи, партнирайки си с компания CAPSUM, която е специализирана в разработването на "микро-флуиди", за да създаде този гел, инфузиран с перли от Витамин С. Композицията беше адаптирана, за да бъде получен един истински концентрат на светлина, който да заключи и двете активни съставки:
1. Перлите, обвити в ефимерна мембрана и съдържащи:
- Витамин С, известен със своите озаряващи свойства.
- Бели перли, които оставят сияен, но неблестящ завършек върху кожата.
2. Акватичната гелообразна текстура, която комбинира:
- Перфектиращ кожата ектракст от Розов Пипер. - Трио от глицерин, пропанедиол и бутилен гликол, които хидратират кожата. ЧУВСТВЕНОСТ ДЕСЕТОРНО РАЗГЪРНАТА
От момента, в който напуснат флакона, само с една доза, перлите се сливат с гела и разгръщат озаряващото действие на Витамин С и сатененият завършек на перлите. При нанасяне, тази гелообразна текстура се трансформира във водни капчици от опияняваща свежест. Абсорбира се мигновено, за кадифен завършек.
30 мл флакон / Януари 2019г.
(1) Ex-vivo тест на серума.
(2) Prix public indica f, établi en fonc on des données recueillies, les prix étant librement fi xés par les distributeurs agréés (pharmacies, parapharmacies).
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НЕГОВАТА ЕФИКАСНОСТ
ЖЕНИТЕ СА УБЕДЕНИ1
- 98% намират кожата си по-озарена,
- 82% забелязват заличаване на пигментацията - 86% намират тенът на кожата си по-прозрачен и по-равномерен,
- 92% усещат истински хидратиращ резултат.
ОЗАРЯВАНЕ НА ТЕНА
НА КОЖАТА(2)

Потребителски тест със 106 жени на възраст от 18 до 65г., след ползване 28 дни.Хромаметрични замервания - фармакологичен тест върху меланизиран епиде
ЛОСИОН АКТИВИРАЩ СВЕТЛИНАТА
Този утра-свеж кристален лосион е първата стъпка от този нов озаряващ ритуал. Масажиран в кожата с пръсти или деликатно тампониран с потупване, Лосион активиращ светлината подготвя кожата за по-ефикасното действие на следващите продукти от ритуала и в същото време, активира светлината и естественото сияние на кожата.Тайната на неговата формула? Специализирана композиция, която активира светлината, съдържаща 87% овлажняваща вода, озаряващ Витамин С, перфектиращ кожата екстракт от Розов Пипер и трио от хидратиращи активни съставки: сорбитол, глицерин и метилглюкоцет-20
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НЕГОВАТА ЕФИКАСНОСТ

След 4-седмично ежедневно ползване се наблюдава 26% повишено озаряване на кожата(2). Потребителите споделят следното(3): - 94% усещат кожата си определно по-подготвена да приеме последващите продукти.


Няма коментари:

Публикуване на коментар