вторник, 2 май 2017 г.

ЩЕ ИЗБИРАМЕ МИС BGathletic.com, МИС BGvolleyball.com, Мис BGbasket.com,Мистър на BGathletic.com, BGvolleyball.com и BGbasket.com.

Днес, 2 май от 10:30 часа в „Esterhasi Bar” „ЕС МЕДИА“ АД и Мтел дадоха началото на единственото допитване сред феновете на спорта.
За четвърти път ще бъдат избрани носителките на титлите Мис BGathletic.com, Мис BGvolleyball.com, Мис BGbasket.com, a за трети път ще връчим и приза за Мистър на BGathletic.com, BGvolleyball.com и BGbasket.com. Организатор на конкурсите е медийната група „ЕС МЕДИА“ АД, а през 2017 г. ще се проведат с подкрепата на Мтел.
За първа година в конкурсите се включва и специализираният сайт за водни спортове BGswim.com. Лично Георги Аврамчев, председател на Българска федерация по плувни спортове, приветства инициативата.
И тази година се запазва регламента на конкурсите с възможност за номинации от страна на нашите читатели на претенденти за короните. До средата на месец май всеки може да предложи красиви представители на леката атлетика, волейбола, баскетбола и разнообразието на водните спортове. Условието е те да са членове на съответната федерация. Номинации се приемат на редакционните мейли на сайтове, които могат да се намерят на всеки сайт, както и във Facebook-страниците на сайтовете”, каза Тодор Иванов, заместник-председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на „ЕС МЕДИА” АД.
До края на месец май екип на „ЕС МЕДИА“ АД ще направи и свои номинации, които да включи в конкурса. От 1 юни започва същинските състезания. Номинираните ще преминат през няколко етапа, като постепенно ще отпадат част от красивите спортисти, за да останат във финалната фаза най-красивите. Победителите ще бъдат определени през октомври, когато „ЕС МЕДИА“ АД с подкрепата на Мтел ще организират специално събитие, на което ще бъдат обявени призьорите в отделните конкурси.
 
Шампионите в това състезание за красота се определят от читателите на специалните платформи:
Miss.BGathletic.com
Mister.BGathletic.com
Miss.BGvolleyball.com
Mister.BGvolleyball.com
Miss.BGbasket.com
Mister.BGbasket.com
Miss.BGswim.com
Mister.BGswim.com
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар