сряда, 17 май 2017 г.

НЕКА СЕМЕЙСТВОТО ТИ СЕ РАДВА НА ХУБАВА КОЖА

Серията G&H Exclusively by Amway ти дава увереност, че ти и семейството ти получавате най-доброто от природата Тя е новата линия за грижа за тялото от Amway, вдъхновена от природата
Грижата за тялото е изключително важна, защото кожата е най-голямата защитна бариера срещу околната среда. Трудно е обаче да намерим една-единствена продуктова линия, която... да удовлетвори нуждите на цялото семейство. Днес представяме най-новото поколение грижа за цялото тяло с новата колекция на G&H. Тя използва познати и естествени съставки, отгледани, за да помагат на кожата благодарение на уникалните подхранващи формули, които я запазват здрава и балансирана. Често се фокусираме върху грижата за кожата на лицето, тъй като забелязваме първо него, но останалите 95% от кожата също изискват внимание. Също като кожата на лицето, така и кожата на тялото не изглежда здрава и млада, когато не полагаме грижи за нея. В следствие на външни влияния кожата на тялото често изглежда суха и повяхнала. Amway има решение на този проблем – новата гама G&H с три колекции грижа за кожата, които подхранват (Nourish), освежават (Refresh) и защитават (Protect) тялото през целия ден, споделя Michelle A. D’Allaird, главен тренер по грижа за кожата на Amway Artistry. За да запази своята кожа и тази на семейството си здрава и доволна всеки ден, Amway предлага нови колекции грижа за кожата G&H NOURISH+™, G&H REFRESH+™ и G&H PROTECT+™.
G&H включва меки съставки без сулфати и pH балансирани формули – ефективни и нежни за кожата и най-вече безопасни за употреба при деца над 3 години. Опаковките са вдъхновени от природата и се рециклират на 100%. Всяка колекция е разработена със своя собствена уникална комбинация от полезни за кожата натурално извлечени съставки, които да ободрят, успокоят и възстановят кожата на цялото семейство:
G&H NOURISH+ ОБЛЕКЧАВА НАЙ-НЕСПОКОЙНАТА КОЖА!
G&H NOURISH+™ line includes Body Wash, Body Lotion, Complexion Bar and Hand Cream.
Формулата включва цвят на портокал, масло от шеа и масло от тиквено семе, които успокояват и подхранват кожата, като я поддържат здрава.
• Цветът от портокал предлага подхранваща хидратация и омекотява кожата
• Маслото от шеа подхранва кожата благодарение на съдържащите се в него витамини A, E и F, известни с ефикасността си при възстановяване на бариерата на хидратация на кожата
• Маслото от тиквено семе служи като антиоксидант и помага при защитата на кожата от увреждане от околната среда. G&H REFRESH+ ОБЛЕКЧАВА ТВОЯТА СУХА КОЖА! Линията G&H REFRESH+™ включва душ гел и мляко за тяло. Балансираните формули с алое, семена от грозде, екстракт от зелен чай освежава и хидратира кожата, като в същото време я облекчават.
• Алое спомага за успокояване на кожата благодарение на своите охлаждащи и хидратиращи свойства.
• Екстрактът от семена от грозде е мощен антиоксидант с успокояващи свойства, който предпазва и освежава кожата.
• Екстрактът от зелен чай спомага за предпазване на кожата от вредите на околната среда и я тонизира.
G&H PROTECT+ ЕСТЕСТВЕНА ЗАЩИТА ЗА ТВОЯТА КОЖА!
Линията G&H PROTECT+™ включва концентриран сапун за ръце, сапун, дезодорант и антиперспирант рол-он и дезодорант-спрей. Абсолютно безвредна формула с екстракт от бял чай, естествени минерали, екстракт от боровинки за по-добра защита срещу неприятната миризма, замърсяване, сухота и за здрав вид на кожата.
• Екстрактът от бял чай укрепва кожата и я защитава от вредите от околната среда.
• Естествените минерали помагат за защитата и възстановяването на кожата.
• Екстракт от боровинка, богат на витамин С и антиоксиданти, който помага за възстановяването от вече нанесените щети от околната среда.
От 1959 г. насам Amway предлага пълна грижа за тялото за цялото семейство, за да могат всичките членове да се чувстват и да изглеждат здрави от глава до пети.

Няма коментари:

Публикуване на коментар