неделя, 28 май 2017 г.

"WINE FOLLY" ОТ МАДЕЛИН ПУКЕТ И ДЖЪСТИН ХАМАК Е ВАШИЯТ ПЪТЕВОДИТЕЛ В СВЕТА НА ВИНОТО

Издателство Гурме представи на български език Wine Folly, любимия пътеводител на всички с интерес към от виното – от начинаещи любители до напреднали специалисти. Книгата Wine Folly (букв. Виномания) ви дава възможност да се наслаждавате на виното като експерт. Този навигатор за виноманиаци и любители опростява ...и систематизира сложните знания за това как да дегустираме вино, как да разпознаваме качеството, как да съчетаваме храната с вино и как да избираме вина, които да ни харесват при всеки един случай.
Wine Folly е за всички любознателни хора, които имат нужда или от основополагащи знания за виното, или от систематизиране на вече натрупани знания, или просто от справка и подсещане за определени сортове, стилове, географски произход и наименования на виното.

По приятен и забавен начин Wine Folly ни дава цялата важна информация за виното и ни помага да направим своя информиран избор в огромното разнообразие от различни вина, предлагани на пазара. Книгата е визуално ориентиран справочник, пълен с умни и полезни графични решения. С изобретателния си и практичен подход тя е истинска винена библия.

Автори на настоящата книга са създателите на свръхпопулярния американски винен сайт Winefolly.com. Маделин Пукет е сомелиер със сертификат от Court of Master Sommeliers, а работата й като дизайнер я вдъхновява за съдържанието на winefolly.com. Джъстин Хамак е съосновател и партньор в Wine Folly. Занимава се със стратегията на сайта, интернет технологиите и информационните модели.

Ето какво казва за Wine Folly Емил Коралов, издател на Divino:
„Ако пиете дори една чаша вино на седмица, тази книга е задължителна за вас. А ако изобщо не пиете, прочетете я и ще видите колко много пропускате.“

От 23 до 28 май може сами да се уверите в качествата на Wine Folly в столичния Национален дворец на културата, където Издателство Гурме ще предлага своите книги на щанд Б1. Там ще намерите много вълнуващи творби, свързани с гастрономията и виното – както художествена литература, така и специализирани книги.
Вижте повече

Няма коментари:

Публикуване на коментар