неделя, 26 ноември 2017 г.

ИЗБИРАМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ АВИОКОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ ЗА 2017 Г.

Пътниците и професионалистите от туристическия бранш, могат да гласуват за най-добрите авиокомпании в България. Резултатите ще бъдат обявени по време на официалната церемония по награждаване Sky Awards 2017.

КАКВО СЕ ИСКА ОТ ТЕБ?
Гласуването изисква не повече от 3 минути. Отиваш на www.skyawards.eu и попълваш онлайн формата, не по-късно от ...01.12.2017 г. Това ти дава право да участваш в томбола и да спечелиш самолетен билет. Току-виж междувременно си избрал следващата мечтана дестинация…
Тази година наградите, въз основа на онлайн гласуване на пътниците са разделени в 4 категории:
1. Sky Favorite – Най-предпочитаната авиокомпания в България
2. Sky Short/Middle Haul – Най-предпочитаната авиокомпания за къси и средни полети, която лети от/до България
3.Sky Long Haul – Най-предпочитаната авиокомпания за междуконтинентални полети, която лети от/до България
4. Sky Budget – Най-предпочитаната нискотарифна авиокомпания, която лети от/до България
Призът: SKY AWARD – най-добър авиопревозвач в България за 2017 г. се присъжда от журито на база на получените резултати от онлайн проучването сред пътниците и IATA агентите. След твоя избор някои авиокомпании ще имат сериозни причини за радост, а защо не и ти? Ако си сред гласувалите имаш шанса да грабнеш самолетния билет.

Организатор на Sky Awards е APG BULGARIA. Събитието се провежда под патронажа на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“.

Спонсори: Buta Airways, APG Airlines, Ръководство на въздушното движение (ДП РВД), Sabre Bulgaria, Korean Air, хотел Маринела, винарна „Загрей“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар