четвъртък, 2 ноември 2017 г.

ИСТИНСКО ПРЕЖИВЯВАНЕ С ВКУС И АРОМАТ ОТ ВИНОТО НА GEORGIEVI BROS

В суматохата на коледните корпоративни подаръци, когато искаме да сме по-атрактивни от миналата година и по-запомнящи се от конкурентите е много важно да изберем подарък, който ще остави траен вкус. Казват, че подаръкът изразява същността на подаряващия и изразява неговото отношение. Ако приемем, че виното е носител на преживяване ...и оставя наистина трайни спомени, то може би бутилка хубаво вино е сред един от най-предпочитаните подаръци.
Българската избра - Georgievi Bros е партньор на множество бизнес събития през тази година. Създадена като сбъдната мечта на двама братя – Тодор и Георги Георгиеви. Всеки от тях през годините се реализира в различни посоки и сфери на икономиката. Много често са работили заедно в една и съща компания. Мечтаели за свой собствен бизнес, да ги прави истински щастливи и полезни. Бизнес, в който да вложат целият си житейски опит, професионализъм и не на последно място умението им да общуват и работят в екип с много хора.
Стъпка по стъпка мечтата се превърнала в реалност и един ден село Плоски, община Сандански заработила избата Georgievi Bros. Днес тя предлага вина от сорта широка мелнишка лоза най-високо качество, които са резултат на дълга и грижлива селекция от първокласно грозде, отгледано в екологично чист район, съчетал благодатни почви и необходимото количество слънчеви лъчи.
В процеса на производство Georgievi Bros влагат традиционния за региона майсторлък и иновативна технология, без опити за пестене на материал, а крайният резултат е истински и божествен елексир за небцето и душата – факт, в който ще се уверите сами по време на дегустацията.
Georgievi Bros предлагат специален дегустационен подход, богат набор от вкусни месни мезета, които се топят върху небцето, позволявайки на виното да разгърне пълния си потенциал и да демонстрира най-добрата си страна.
Към атракциите на избата са „Къщата за гости“ и туровете, в които можете да направите сами свое собствено вино. С приятели или колеги, тийм билдниг или просто разходка - Georgievi Bros предлагат серия от преживявания, в които хубавото вино и прекрасната природа ще създадат спомени, които ще носите за цял живот.
За предстоящите коледни празници вината на Georgievi Bros са предпочитан подарък от все повече компании – за корпоративни или лични приятели и партньори. Направете своя избор и превърнете подаръкът в преживяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар