понеделник, 20 ноември 2017 г.

УЧЕНИТЕ ОТ БАН ПРЕБОРИХА АКНЕТО С ВЪЛШЕБНАТА СЕРИЯ TEENAGER

Уникалната козметична серия Teenager , разработена от учените от БАН, ликвидира досадната напаст акне само за две седмици! При това стопроцентово! Специалната линия е създадена в лаборатория „Солеви системи и природни ресурси“ в БАН под ръководството на доц. Стефка Тепавичарова за младите хора с проблемна кожа. Разработена е с много же...лание, голям научен потенциал, грижа и търпение. Доверете се на природата и победете акнето с българските продукти на съвсем разумна цена!
Качествената, здравословна и конкурентноспособна българска козметика е е изцяло натурална и е на основата на ценните съставки на черноморската луга, кал и целебни билки - за разлика от многото чуждоземни и скъпи продукти, с чиято l,eokd „химия“ е пълен пазарът.
Неповторимата и без аналог родна серия Teenager е напълно достъпна за всички. С подходящата терапия черните точки, пъпките, възпаленията и зачервяванията изчезват бързо и не оставят неприятни следи по младежкото лице.
Гарантиран ефект за ярко въздействие с антибактериалното и минерализиращо действие! Линията хидратира, омекотява, повишава жизнеността и свежестта, придава свежест и сияйност. Стимулира защитните реакции и регенаративните процеси.
Съдържа екстракти от канела, магданоз, репей, смрадлика, бял равнец, маточина, розова вода, кимион, жожоба, витамин Е, каолин / бяла хума/, пчелен восък, черноморска кал и луга, слънцезащитни компоненти – всички дарове на природата!
Вълшебният комплект за брилянтно излъчване е пълна комбинация от всевъзможна грижа: защитен гел анти-акне, измиващ гел анти-акне, минерализиращ гел анти-акне, лосион анти-акне, кална маска анти-акне.
Чудодейният ефект не е случаен – той е плод на внимателтна селекция на активните съставки и по-специално - черноморската кал и високоминерализирана луга луга с високо съдържание на микроводорасли, биологично активна микрофауна, магнезий.
Изцяло здравословна козметична целувка за вашето лице!
Бъдете неотразими отрано! Животът е нетърпелив!
Продуктите Teenager – един прекрасен и винаги нужен подарък, можете да намерите в магазина на Студио за здраве и красота „Оренда“, което е единственият дистрибутор за София. Подарете си радост и самочувствие!

Няма коментари:

Публикуване на коментар