понеделник, 20 ноември 2017 г.

ДА ПРЕМАХНЕМ СТРЕСА ПРЕДИ ПРАЗНИЦИТЕ В СТУДИОТО ЗА КРАСОТА „ОРЕНДА “

Нуждаете се от самочувствие и комфорт преди празниците, от повече свежест и красота в празничните дни? В Студио „Оренда“ ще намерите всичко това, съчетано с перфектното обслужване от високо квалифицирани специалисти! Преди броени дни модерният салон с прабългарско име отвори врати в сърцето на София - на ул. „Неразделни“ 14 в... жк „Лозенец, в близост до Римската стена и култовото заведение „Марая“. „Неразделни“ не разделя хората по пол, възраст, професия - красотата е отвън и отвътре. Това е вашето специално място не само за разкрасяване, зареждане, блясък, но и за естетически приключения и духовен релакс. Съчетаването на древните рецепти за подмладяване с натурални продукти от 8 реномирани марки, с най-модерни уреди за перфектна фигура, гладка кожа и отлично здраве, са запазената марка на „Оренда“. След маркетингово проучване установихме, че студиото работи с най-голямото разнообразие на козметични изделия в столицата. Прабългарската символика в името му не е случайна – специалистите ни владеят тайните на здравето и дълголетието и ги прилагат с респект към природата. Мотото на „Оренда“ е : Красотата е в поддържането на естествения й вид! Кой не иска да се грижат професионално, периодично и качествено за него?
Резултатите са: връщане на биологичния часовник, прочистване и стимулиране на енергийните канали и центрове, очистване на лимфната система, генерален детокс, бързо енергизиране, контрол върху стреса, холестерола и черния дроб.

1. Козметични терапии
„Оренда“ разработи над 20 индивидуални и комбинирани козметични програми за всяка възраст и всеки вид кожа с природната козметика на :
Dr Belter, Rejuvi, MATIS,Dr Renaud, Atache, Selvert Thermal , Future&Natur и българската Sea Stars- натуралната серия, разработка на БАН с черноморска кал и луга под ръководството на доц. Стефка Тепавичарова.

От класиката в жанра / мануален масаж/ с класните продукти на реномирани козметични фирми, до най-ефективните, обновяващи, безболезнени и неинвазивни подмладяващи процедури - радиочестота, безиглена мезотерапия, ултразвук, фотон терапия, микродембразио, ултралифтинг с пептид и активен въглен, био-възстановяваща програма против стареене, термолифтинг с еластин и колаген. До пълна ликвидиация на петната, бръчките , умората, торбичките под очите!

2.Масажи
Над 10 специално подбрани масажи за здраве и красота помагат за раздялата със сковаността и неприятните усещания. Процедурите оказват възстановяващо, минерализиращо, хидратиращо и балансиращо чувство на отпускане и блаженство.
Освобождават стреса, прогонват болката, топят тлъстините, ваят фигурата, целулитът остава само спомен.
Студиото предлага масажи на цяло тяло или на определени зони, процедури срещу портокалова кожа с „Люта чушка“ . С геловете, ексфолиантите и кремовете на основата на Мед и Шоколад, Розмарин, Хвойна, Грозде, Морски водорасли, Див Кестен - уникалните естествени продукти на Sea Star, тялото засиява.

3. Апликатори „Ляпко“
Те отпускат тялото и презареждат организма. Действат на принципа на безиглената терапия и са уникална разработка на Николай Григориевич Ляпко - рехабилитираща технология, която профилактира и лекува. Стимулира естествената способност на организма да се самолекува и самоусъвършенства, като събужда действието на нашия "вътрешен лекар". Чудото „Ляпко“, съчетано с мануален масаж, възстановява безотказно критичните зони: гръб, шиен отдел, поясен отдел, стави.
Терапиите с ултразвук са най-ефикасни при синузит и болезнени зони.
Гладката кожа и стегнатата фигура са напълно възможни с лимфодренажния масаж - кавитация, наричана още неинвазивна липосукция, извършвана с един от най-модерните апарати.
Мощните вълни не само извайват силуета, но постигат ефект 2 в 1 в съчетание с радиочестотен вакуум! Истинска революция в борбата с наднорменото тегло и целулита!
Липолазерът е другият могъщ враг за топене на дълбоки мазнини и целулит. Само след една процедура се постига 4 см по-малка обиколка на третираната зона! Ако се прибави и силата на радиочестотния вакуум, резултатът е наистина забележителен!
„Оренда“ подкрепя българското и родните изобретения!
“Оренда“ е дистрибутор на Продуктите на учените от БАН - Sea Star са:
Уникална и единствена у нас, а може би и в световен мащаб разработка, на основата на единствените в света черноморска луга и кал, произведени в лабораториите на Академията. Изцяло натурални серии за всички възрасти с доказан възстановяващ, профилактичен и козметичен ефект, приложими в много ефикасни терапии. Съдържат черноморска кал и луга, микроводорасли, микрофауна и магнезий. Имат широк антимикробен спектър. Приложими са при лечение на акне, псориазис, ревматизъм, артрози, дископатия, неврити, грип, ларингит, пародонтоза. Предпазват и лекуват кожата, отстраняват черни точки, петна, кожни проблеми, възпаления и зачервявания. Имат антибактериално и минерализиращо действие. Хидратират, омекотяват, повишават жизнеността и свежестта на кожата. Доказано е, че българската луга и кал се отличават с най-високо качество в световен мащаб!
За повече информация: www.orenda.cherga.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар