сряда, 15 ноември 2017 г.

ТОМА ЗДРАВКОВ СЕ ЗАВРЪЩА СЪС “Say Yeah” ОХРИД!

Българо-македонски екип, Меган от „12A” и китарата на Влатко Сефановски в най-новото видео на победителя от Мюзик Айдъл. Тома Здравков и Данислав Илиев ще представят проекта „Say Yeah” на 15-ти ноември, сряда, от 19.00 часа в пиано бар „Синатра”, на бул. „Арсеналски” 5.
Първата част от проекта “Say Yeah” представя авторска рок песен на Тома и забав...ен клип, в който се преплитат кадри от различни локации в Охрид. Любимецът на рок маниаците е подготвил нова музикална експлозия, след като миналата година зарадва феновете си с „Бъдещи спомени”. Както и в другите видео-клипове на Тома и в „SayYeah”, няма как да не присъства и най-добрата сцена за живо изпълнение в Охрид - клуб “Duck”. Тандемът Тома Здравков и Данислав Илиев вече работи и върху второто видео, което предстои да излезе в края на януари 2018 год., То има туристическа насоченост и цели по един по-нестандартен и интересен начин да ни запознае с Охрид. Обединяващ фактор на двете видеа, освен сюжетната линия, са и различните локации в града и околностите: Охридското езеро с градското пристанище и кораб “Александрия”, автентичният стар град с римския амфитеатър и Самуиловата крепост, рибарската махала “Канео” с красивия плаж “Потпеш”, манастирският комплекс “Св. Наум” с изворите на р. Черни Дрим, планината Галичица. Цялата тази красота, носеща духа на миналото и обаянието на настоящето, е умело режисирана от Християн Симоноски, който в момента завършва висшето си образование в Скопие. Невероятният оператор, Стоян Стояновски и неговите асистенти Мит Йосифоски и Ясмина Колоска, са се погрижили всички заснети кадри да са перфектни.

Интернационаленият екип от професионалисти ви приканват да кажете ”Yeah!” на всяка една възможност да “вземете” най-красивото от живота и да се насладите на свободата. Зареждащото соло е изпълнено от небезизвестния китарист и композитор Евгени Желязков. Бързата организация на пътуването и снимките, обаче, създават стресова ситуация за Евгени, който забравя електрическата си китара в България. Тогава на помощ идва македонският китарист Дамян Пейчиноски, който предоставя своята китара Yamaha, подарена му лично от Влатко Стефановски. Копродуцент на „Say Yeah” е пиано бар „Синатра”

Основните действащи лица във видеото са Тома и Данислав. Идеята за този проект е на бившия спортист, страстен пътешественик и планинар, Дани Илиев, който я споделя по телефона с Тома и 1 ден по-късно двамата започват да събират екип. Независимо от малкото организационно време, с което двамата разполагат, резултатът е показателен. Участието на красиви жени, които да направят нещата още по-вълнуващи е задължително. В лентата се включват Анелия Мангърова и Стиляна Маркова.
Анелия е завършена актриса, чиито изяви са много и различни, а една от последните е участието и в хитовия филм “12А”. Стиляна все още следва, но вече има зад гърба си няколко рекламни кампании.

Няма коментари:

Публикуване на коментар