понеделник, 30 октомври 2017 г.

НДК РАЗКРИ, ЧЕ СТОИ ЗАД КАМПАНИЯТА „НА ВСЯКА НАША ЛЮБОВ“

НДК РАЗКРИ, ЧЕ СТОИ ЗАД КАМПАНИЯТА „НА ВСЯКА НАША ЛЮБОВ“
С поредицата от мистериозни акции в София Киномания кани зрителите на откриващия филм „Безкрайната градина“ на 16 ноември в зала 1
 
През последния месец поредица от мистериозни акции в различни точки на града вълнуваха софиянци. Странни послания бяха закачени по дърветата в централни столични паркове и градинки. На хартиените свитъци бе изписано едно-единствено изречение - „На всяка наша любов”. В последствие същите послания с миниатюрни букетчета от живи цветя очакваха първокурсниците на студентските банки в Стопанския факултет на Софийски университет в първия учебен ден от новата академична година. Седмица по-късно същите свитъци и букетчета очакваха на седалките в метрото пътниците, които използваха линията от летището към центъра.
Акциите бяха посрещани с усмивки и много ведро настроение от хората, които се питаха дали участват в някакъв арт проект или това е обяснение в любов към някого.
След като на последната акция в метрото бе забелязана младата актриса Елица Матева, завесата започна леко да се вдига. За най-заклетите киномани вече стана ясно, че акциите са свързани с дебютния игрален филм на един от най-завладяващите съвременни български режисьори Галин Стоев.
НДК признава, че стои зад кампанията, която цели да привлече вниманието на кинолюбителите към „Безкрайната градина“ - филма, с който се открива тазгодишното издание на Киномания. Като завършек на акциите в централните столични паркове се появиха и дървени табели с надпис „Безкрайната градина“. Във филма, освен Елица Матева, участват още младите актьори Глория Петкова, Димитър Николов, Мартин Димитров, както и големия български актьор Никола Анастасов, за когото това се оказа последната роля в киното.
„На всяка наша любов“ (#навсяканашалюбов) всъщност е надсловът на филма. С тази нестандартна кампания ние се обясняваме в любов на киното на всички творци в България, които правят кино. Каним софиянци на 31-вото издание на Киномания от 16 до 31 ноември“, казва Ия Петкова-Гурбалова, ръководител на продуцентския и маркетингов екип на НДК.

Няма коментари:

Публикуване на коментар