неделя, 29 октомври 2017 г.

NIVEA MEN ИЗНЕНАДВА МЪЖЕТЕ СЪС СТИЛИЗИРАЩО ОЛИО ЗА БРАДА

Тази есен марка №1 в грижата за кожата ще зарадва потребителите от силния пол с иновативното олио за брада NIVEA MEN Beard Oil.
Дългата брада е много актуална тенденция сред мъжете, но за да изглежда тя добре и поддържана, е необходимо да се полага нужната грижа. NIVEA MEN Beard Oil е продукт, специално пригоден за нуждите и потребностите ...на мъжете, привърженици на дългата брада. Леката, дълбоко подхранваща формула с екстракт от корен от корела се грижи за брадата, като я прави мека и еластична, и не предизвиква дразнене и сърбеж по кожата. Правейки брадата по-мека, олиото улеснява стилизирането и оформянето ѝ в желания вид, като оставя приятен, фин аромат.
NIVEA MEN Beard Oil се нанася върху чиста брада с леки, масажиращи движения, без да е необходимо изплакване. Олиото се абсорбира бързо и не оставя лепкаво усещане върху кожата. Само няколко капки от продукта, нанесени равномерно по цялата брада и кожата около нея, са достатъчни за постигане на оптимални резултати – подхранена, мека брада и добре поддържана, здрава кожа.
NIVEA MEN Олио за брада е перфектният помощник за постигане на стилен и завършен външен вид. Защото мъжете, които се чувстват добре в кожата си, имат самочувствието да отключат своя ежедневен потенциал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар