петък, 6 октомври 2017 г.

TURKISH AIRLINES ПОЛУЧИ ОТЛИЧИЕТО

Най-новата награда на авиокомпанията, която се стреми да предложи на своите клиенти петзведно обслужване във всяка точка, е поредното потвърждение за успеха й
...
Turkish Airlines, която осъществява полети до повече държави от всяка друга авиокомпания в света, получи отличието „Петзвездна глобална авиокомпания“ на официалното гласуване за авиокомпании на Airline Passenger Experience Association (APEX). Престижната награда се основава изцяло на обратната връзка на клиентите и бе връчена на Turkish Airlines на тържествена церемония на APEX на Expo 2017 в Лонг Бийч, Калифорния. Петзвездната класация отново потвърждава позицията на Turkish Airlines като световен лидер в пътническото обслужване и комфорта. Авиокомпанията е носител на няколко награди, присъдени от най-авторитетните организации в бранша, за качество на обслужване, бордови и наземен кетъринг, бизнес класа и салони. Наградите включват: „Най-добра авиокомпания в Европа“ за шеста поредна година, започвайки от 2011 г., „Най-добро кетъринг обслужване в бизнес класа“ за 2013, 2014, 2016 и 2017 г. и „Най-добра обстановка за почивка в бизнес класа“ за 2015 и 2017 г. Световният авиопревозвач взе и наградата за „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“ за трета поредна година в проучването на Skytrax, друга високо ценена в световен мащаб компания за проучване на въздухоплаването.
По повод последната награда на авиокомпанията Председателят на Борда и Изпълнителния комитет на Turkish Airlines Мехмед Илкер Айджъ заяви: „Стремим се да предоставим най-доброто пътуване на нашите гости и фактът, че според гласуването на пътниците сме определени за „Петзвездна глобална авиокомпания“, е най-ценното признание, което можем да получим в замяна. Това, което ни отличава, е, че, докато свързваме нашите гости с техните близки, ние превръщаме великите идеи в реалност, която води до пътуване, изпълнено с неповторимо обслужване и отличаващо се по възхитителен начин от всички други. Докосването до сърцата на нашите пътници е ключовият фактор, който ни спечели редица награди. Това е и най-важното ни предимство пред нашите конкуренти.“

Официалното гласуване за авиолинии на APEX е първата рейтингова програма в бранша, базирана единствено на потвърдена от пътниците обратна връзка. Тази иновативна за индустрията програма събира и обработва мненията на пътниците по различни маршрути и предоставя одитиран анализ на натрупаните впечатления от трета страна.

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, е четиризвездна авиокомпания с 328 пътнически и товарни самолета и полети до 300 дестинации по целия свят, от които 251 международни и 49 вътрешни линии.
В проучването на Skytrax през 2017 г. Turkish Airlines е избрана за „Най-добра авиокомпания в Европа“ за шеста поредна година и за „Най-добра авиокомпания в Южна Европа“ за девети пореден път. През 2010 г. печели международната награда за „Най-добро кетъринг обслужване в икономична класа“, през 2013, 2014, 2016 и 2017 г. – за „Най-добро кетъринг обслужване в бизнес класа“ и „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“, през 2015 и 2017 г. – за „Най-добра обстановка за почивка в бизнес класа“, а през 2016 г. – за „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“ и „Най-добро кетъринг обслужване на борда на бизнес класа“.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията www.turkishairlines.com или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:
Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 450 ежедневни полета до 1300 летища в 190 страни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар